Generacije 'Beliebera', obožavateljice Justina Biebera, sanjale su o tome da će se jednoga dana udati za Justina, a jednoj se obožavateljici to i ostvarilo. Kad je Hailey Bieber imala 12 godina, njezin otac Stephen Baldwin ju je odveo na meet and greet s Bieberom.

Nije ni mogla znati da će se nekoliko godina kasnije, točnije 2017., njih dvoje zaljubiti. Vjenčali su se 2018. u Južnoj Karolini, a unatoč brojnim glasinama da ju je on oženio jer nije mogao preboljeti svoju bivšu djevojku Selenu Gomez, čini se da su zaljubljeniji no ikad.

Justin i Hailey Bieber
Profimedia 

Par je sada objavio da čeka svoje prvo dijete objavivši video i fotografije na kojima je Hailey odjevena u čipkastu bijelu haljinu, ističući njezin trudnički trbuh. Dugo su čekali taj trenutak i kako tvrde, ne mogu biti sretniji.

Iako su im mnogi predviđali razvod, par će ove godine proslaviti šestu godišnjicu braka, a kako bi održali uspješan brak, drže se i određenih pravila: nikada se ne smiju osvrtati na prošlost, ne smiju koristiti mobitel dok su u krevetu, što manje vremena provoditi na društvenim mrežama, a što više uživati u privatnosti.

Justin i Hailey Bieber
Profimedia 

Jednom mjesečno moraju imati 'pizza night', a ostale dane u mjesecu vode zdrav život. Mladom bračnom paru vrlo su bitni i prijatelji, pa pokušavaju što više vremena provoditi s dragim i bliskim osobama.

Više njihovih fotografija pogledajte u galeriji:

Profimedia Justin i Hailey Bieber na odmoru u Meksiku