Hailey Bieber nedavno je gostovala u jednom američkom podcastu gdje se otvorila o seksualnom životu sa suprugom Justinom Bieberom. Otkrila je koja im je najdraža poza u seksu, kao i još poneki detalj iz njihove bračne postelje.

'Naše su poze u seksu uvijek različite, ali definitivno izbjegavamo misionarsi položaj. Volim doggy style, ta mi je poza nekako najdraža. Što se tiče stvari koje me uzbuđuju, za mene je to ljubljenje iako može biti toliko različitih stvari. Obično konzumiramo naš brak navečer, nismo baš jutarnji tipovi', priznala je manekenka.

Justin i Hailey Bieber
Profimedia 

Inače, Justin je bio u celibatu godinu i pol dana prije nego što je oženio Hailey kako bi se osjećao bliže Bogu. 'Mislim da seks može uzrokovati puno boli. Ponekad ljudi imaju spolni odnos jer se ne osjećaju dovoljno dobro i jer im nedostaju vlastite vrijednosti. Žene to rade jednako kao i muškarci. Htio sam se na taj način ponovno posvetiti Bogu jer sam stvarno osjećao da je to bolje za stanje moje duše', kazao je Justin.

Iako su im mnogi predviđali razvod, par je ove godine proslavio petu godišnjicu braka, a kako bi održali uspješan brak, drže se i određenih pravila: nikada se ne smiju osvrtati na prošlost, ne smiju koristiti mobitel dok su u krevetu, što manje vremena provoditi na društvenim mrežama, a što više uživati u privatnosti.

Hailey Bieber otkrila kako postiže puniji izgled usana.jpg
Instagram 

Jednom mjesečno moraju imati 'pizza night', a ostale dane u mjesecu vode zdrav život. Mladom bračnom paru vrlo su bitni i prijatelji, pa pokušavaju što više vremena provoditi s dragim i bliskim osobama.