Richard Gere (74) slovi za jednog od najomiljenijih svjetskih glumaca, a publiku je osvojio filmovima 'Odbjegla nevjesta', 'Zgodna žena' i 'Oficir i džentlmen'. Sada se pojavio sa suprugom Alejandrom Silvom na crvenom tepihu u Cannesu.

Sudbonosno 'da' izrekli su 2018., a brojni obožavatelji i danas ih osuđuju zbog velike dobne razlike. Ipak, supružnici se ne obaziru na negativne komentare, a koliko je velika njihova ljubav govori i činjenica da ne biraju vrijeme ni mjesto na kojem će razmjenjivati ​​nježnosti.

Richard Gere i Alejandra Silva
SHOOTPIX/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA 

Tako je bilo i ovog puta u Cannesu kada su se ljubili ispred fotoreportera. Uz to, u posljednje vrijeme mnogi su komentirali kako je slavnog glumca supruga pomladila te da pored nje jednostavno blista.

Podsjetimo, Richard je Alejandru prvi put ugledao kada je bila djevojčica, kad se družio sa njenim ocem, bivšim potpredsjednikom nogometnog kluba 'Real Madrid'. Ponovo su se povezali 2014. u luksuznom hotelu u Italiji koji je kupila sa bivšim mužem i kojim je ona upravljala.

Richard Gere
IMP FEATURES / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Ona je zbog ljubavi prema Richardu promijenila vjeru i postala budistkinja, a vjenčali su se nakon četiri godine veze. Zajedno imaju dvojicu sinova s kojima žive u New Yorku.

Više fotografija poznatih supružnika pogledajte u galeriji:

Profimedia Richard Gere i Alejandra Silva su u braku od 2018. te imaju dva sina