Mjesecima se šuška kako brak Bena Afflecka i Jennifer Lopez stoji na klimavim nogama. O tome često pišu i strani mediji, pogotovo kad u javnosti Jennifer ili Ben izađu sami, bez supružnika. Na velikim eventima Ben nije bio s Lopez u zadnje vrijeme i to je dodatno potaknulo komentare kako su pred razvodom. Affleck se redovito viđa s bivšom suprugom Jennifer Garner, s kojom ima troje djece, a J. Lo je bila prezauzeta turnejom. 

Jennifer Lopez i Ben Affleck
Profimedia 

Čini se kako će sad imati vremena posvetiti se sebi i obitelji jer je turneju 'This is me... Live' otkazala. Je li razlog otkazivanja turneje taj što će pokušati raditi na spašavanju braka ili je pucanje braka dovelo do toga da odustane od koncerata, preostaje nam za vidjeti. Pjevačica se ovih dana oglasila i otkrila svojim fanovima tužne vijesti. 

Jennifer Lopez i Ben Affleck
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

'U potpunosti sam shrvana i tužna što sam vas razočarala. Molim vas, znajte da ovo ne bih učinila da ne osjećam da mi je to apsolutno potrebno. Obećavam vam da ću vam se iskupiti i da ćemo opet svi biti zajedno. Volim vas sve jako. Do sljedećeg puta', napisala je. Organizatori su rekli kako pjevačica uzima slobodno vrijeme kako bi bila sa svojom djecom, obitelji i bliskim prijateljima. 

Jennifer Lopez uvijek uređuje fotografije
Instagram 

Činjenica je da je slabije išla prodaja karata za spomenutu turneju, a i prije nekoliko tjedana je bez objašnjenja već otkazano niz koncerata u sklopu turneje. 

'Sve što je gradila se ruši', 'Ti koncerti su i bili osuđeni na propast', pišu dežurni kritičari na društvenim mrežama. 

Više fotografija para pogledajte u galeriji:

Profimedia, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Odnos između bračnih supružnika nije najbolji