Jedan od najpopularnijih turskih glumaca Burak Özçivit (39) na svom je Instagram profilu objavio fotografiju koja je zaludila njegove brojne obožavateljice. Naime, miljenik žena podijelio je fotografiju na kojoj sjedi na sofi u luksuznom hotelu, a mnogi su odmah primijetili da je pustio je bradu i kosu.

Unatoč pažnji koju dobija od žena, turska zvijezda uživa u ljubavi s glumicom Fahriye Evcen (37). Upoznali su se 2013. na snimanju serije 'Dnevnik ljubavi' te su ubrzo uplovili u vezu. Sudbonosno 'da' izrekli su 2017. godine na vrlo romantičnoj ceremoniji u Turskoj koja je okupila najveće zvijezde tamošnje scene, piše Stil.

Par je često na meti tračeva, a nerijetko se pisalo i da je Burak bio nevjeran svojoj supruzi, što su oni uvijek ignorirali ili odbacivali sa smiješkom.

Burak Ozcivit i Fahriye Evcen
Instagram 

Godine 2022., nakon što se doznalo da je Fahriye ponovno u drugom stanju, ponovno se pisalo da se par rastaje te da je glumica napustila zajednički dom. Prema pisanju turskih medija, par je zbog zaraze korona virusom cijelo vrijeme bio kod kuće, a za to vrijeme glumica se navodno neprestano svađala sa suprugom.

U jednom trenutku, šuškalo se, svađa je toliko eskalirala da je Fahriye povisila ton na svoju svekrvu Ceyhan, pa je Burak skočio u majčinu obranu, nakon čega je glumica napustila njihovu raskošnu vilu.

Više fotografija poznatog para pogledajte u galeriji:

Instagram Burak Ozcivit i Fahriye Evcen su u braku od 2017. i očekuju drugo dijete