Buraku Ozcivitu (38) i Fahriye Evcen (36) više puta su predviđali kraj, no supružnici su na najbolji način opovrgnuli sve ružne glasine.

Naočiti Turčin, koji se proslavio diljem svijeta kao Bali-beg u popularnoj sapunici 'Sulejman Veličanstveni', objavio je fotografiju svoje trudne supruge i raznježio fanove. 'Kao voda', napisao je glumac na Instagramu uz prizore lijepe Fahriye u bijeloj haljini.

'Dragi moj', komentirala je objavu njegova supruga. 'Prelijepa', 'Lijepi par', komentirali su fanovi.

Par, koji je u braku od 2017., očekuje njihovo drugo dijete, a glumica je u listopadu objavila fotografije i otkrila lijepu vijest da će njihov sin Karan (3) dobiti brata ili sestru.

Inače, turski mediji su duže vrijeme pisali da se Burak i Fahriye razvode. Navodno su njihovi bračni problemi počeli kada je 2020. preminuo glumčev otac nakon čega je on pao u depresiju što se odrazilo na njihov odnos. Zbog toga je Fahriye u jednom trenutku odlučila otići iz obiteljskog doma.

Fahriye Evcen i Burak Ozcivit očekuju drugo dijete
Instagram 

Supružnici su imali teško razdoblje iza sebe jer su glumica i sin bolovali od koronavirusa te cijelo vrijeme bili kod kuće, a cijelo to vrijeme se ona svađala s Burakom. Šuškalo se da je svađa dovela do situacije u kojoj je Fahriye podigla glas na svoju svekrvu Ceyhan. U tom trenutku je reagirao Ozcivit i branio majku zbog čega je njegova supruga odlučila napustiti njihovu luksuznu vilu.

Par je te napise komentirao zajedničkim selfiejem na Instagramu. 'Ne budite glupi! Ostavite nas na miru!', poručili su uz fotografiju.

Podsjetimo, Burak i Frahriye su se upoznali na snimanju serije 'Ptica pjevica' i brzo zaljubili. Uskoro su snimili i film 'Ljubav nalikuje tebi', a u međuvremenu je javnost saznala da su u vezi.

'Čim smo se upoznali, između nas se rodila strast, posebna energija kakvu rijetko osjetiš. Na snimanju filma se naš odnos učvrstio', ispričao je svojedobno Ozcivit što je iznenadilo mnoge.

Burak Ozcivit sa suprugom Fahriye Evcen i sinom Karanom
Instagram 

Naime, par ne govori baš često o svom odnosu. Svoju četverogodišnju vezu su 2017. okrunili brakom i vjenčali se u Istanbulu. Dobili su sina Karana 2019. kojem su napravili i Instagram te ima oko 250.000 pratitelja, a nose nadimak turska Brangelina, iako to više nije toliko laskavo s obzirom na to da holivudski par vodi mučnu brakorazvodnu parnicu.

Svrstavaju ih u najljepše turske parove i glumce, Fahriye nazivaju izvanserijskom ljepoticom. Glumica odrađuje i manekenske angažmane i bila je zaštitno lice poznatog brenda kozmetike L'Oreal. Također, našla se na laskavoj listi najljepših žena na svijetu.

Javnost pamti i da je prije Bali-bega ljubila 14 godina starijeg glumca Ozcana Deniza koji je miljenik žena. Podsjetimo, šuškalo se i da je Burak homoseksualac i da prikriva istinu jer bi mu uništila karijeru, a neki turski mediji su objavili da ga je bivša cura zatekla u krevetu s muškarcem.

Burak Ozcivit i Fahriye Evcen imaju sina Karana
Instagram 

'I ja sam čuo da me zatekla, ali nisam uspio ustanoviti koja djevojka i s kojim muškarcem. Ne znam iz čije 'kuhinje' je izašla takva glupost, ali koliko su me te priče ranije znale potresti, toliko me danas uveseljavaju. Probajte pa će vam biti kristalno jasno jesam li gay', rekao je svojedobno Burak u intervjuu za Kurir.