Burak Ozcivit, kojeg domaća publika pamti kao seksi Bali-bega iz legendarne turske sapunice ‘Sulejman Veličanstveni’, od 2017. je oženjen za kolegicu glumicu Fahriye Evcen, no njihov brak od samog je početka punio članke tabloida skandalima.

Naime, Burak, a koji je san mnogih žena diljem svijeta, upoznao je zanosnu Fahriye na snimanju serije ‘Ptice pjevaju’, a iskrice ljubavi ubrzo su rasplamsale pravu vatru strasti, pa je par postao omiljeni glumački dvojac Turske. Kako se javnost nije mogla zasititi njihove kemije na TV ekranima, uskoro su snimili film ‘Ljubav nalikuje tebi’, a od tada do danas postali su i roditelji sinčića.

'Čim smo se upoznali, između nas se rodila strast, posebna energija kakvu rijetko osjetiš. Na snimanju filma se naš odnos učvrstio', ispričao je svojedobno Ozcivit koji je prije Fahriye čuvao svoju intimu kao zmija noge.

Iako par ni dan danas ne govori često o svom odnosu, tijekom godina su njihovu vezu, a potom i brak, potresali mnogi skandali. Naime, nakon što su se vjenčali 2017. poslije 4 godine veze, dobili su sina Karana – i tu su krenuli ozbiljni problem.

Naime, prema napisima turskih medija, svojevremeno se šuškalo da se par razvodi i to zbog sukoba vezanih uz odgoj njihova sina. Navodno imaju posve različite metode, vrijednosti i filozofiju odgoja, što je dovelo do velikih trzavica u njihovu braku. Uz to, odnosu im definitivno nije pomogla ni afera u kojoj se počelo govoriti kako je zgodnog Bali-bega njegova bivša djevojka pronašla u krevetu s muškarcem!

Da bi stvar bila luđa, posljednjih se tjedana počelo govorkati kako je Fahriye opet trudna, s drugim djetetom s Burakom. Dakle, u vrlo kratkom roku se pisalo o njihovom razvodu, potom o tome da je najzgodniji muškarac Turske gay, a sada i da je uz sve to – supruzi ipak uspio napraviti dijete.

Burak danas tvrdi da ga takvi tračevi zabavljaju te da se naučio na njih posve oglušiti, no svoj odnos sa suprugom i dalje odbija komentirati. Navodno su u posljednjih godinu dana otišli na bračnu terapiju kako bi riješili svoje probleme.

Prema izvorima bliskima paru, ljepotica Fahriye je bila depresivna nakon smrti oca te je zapostavila svoje bračne dužnosti, no s obzirom da je Burak nedavno na Instagramu opet objavio njihovu zajedničku fotografiju bračne idile, čini se kako su nadišli sve probleme te da su opet sretni. A to je li lijepa glumica trudna ili nije – tek ćemo saznati sljedećih mjeseci.

Još fotografija ovog slavnog turskog para pogledajte u našoj fotogaleriji. 

Instagram Burak Ozcivit i Fahriye Evcen su u braku od 2017. i očekuju drugo dijete