Brak jednog od najatraktivnijih glumačkih parova, Buraka Özçivita i Fahriye Evcen, često je na meti turskih medija. Iako par, kako tvrde, uživa u sretnom braku i u odrastanju sina Karana, nerijetko ih prate naslovi o bračnoj krizi i razvodu. Supružnici, koji često daju povod medijima za pisanje, sada je ponovno na meti tračeva, a povod je atraktivna crnka s kojom je Burak pozirao u zagrljaju.

Iako su se mnogi pitali tko je dama na fotografiji i želi li Burak tom objavom poručiti da u njegovu životu postoji nova žena, ispostavilo se da je riječ o njegovoj sestri Burçun. 'Ajme, ona je prekrasna. Pogledajte te crte lica i prekrasnu crnu kosu. Vidi se da su u rodu', komentirala je jedna obožavateljica na Instagramu. 

Inače, Burçun na Instagramu prati 263 tisuće pratitelja, a zanimljivo je da ona ne prati nikoga - čak ni vlastitog brata. Iza sebe ima propali brak u kojem je dobila kćerkicu, a Burakovi pratitelji našalili su se kako bi im mogao proslijediti njezin broj mobitela. 'Imam predivan odnos sa sestrom. Ona je jedna od najvažnijih žena u mom životu i zahvalan sam što mi ju je život podario. Nikada se nismo svađali i uvijek smo jedno drugome ogromna potpora. Njezina sreća mi je bitna kao vlastita', poručio je Burak u jednom intervjuu.