'Znam da će opet brzo doći, ali bez obzira uvijek nam ti naši rastanci proizvedu neku količinu tuge', napisala je Danijela Dvornik (57). Otkrila je kako su joj otišle unuke Balie i Lumi, djeca njezine kćeri Elle Dvornik, i zbog toga je jako tužna. 

'Baka, volim te', govorile su joj pri odlasku dok su je ljubile i grlile. Utješilo ju je to što su ostavile dio stvari i odjeću kako bi ih dočekale idući put kad dođu. 

'Tako nekako poručuju: 'Doći ćemo opet, brzo i ostat ćemo dugo!', pojasnila je Danijela. Inače, ona je prije nekoliko godina odlučila užurban život u Zagrebu zamijeniti mirnijom varijantom i preseliti se na otok Brač. S ljubavlju je uređivala kuću u mjestu Sutivan i adaptaciju kuće je konačno privela kraju u rujnu 2021. 

Ella i njezina djeca vole doći kod bake.

'Baš mislim da je blagoslov imati baku na moru i unučice koje vole doći kod bake i osjećaj slobode koji ovdje imaju', zaključila je Danijela. Osim kuće, Danijela je vlasnica i velikog maslinika o kojem je maštala cijeli život. Priznala je da su je mnogi odgovarali od kupnje, ali ona se nije dala smesti. 

'Svi su mi govorili: 'Joj što će ti polje pa ti si žena', ali ljudi moji ja sam to polje dovela u red', rekla je Danijela svojedobno. U masliniku ima 100 maslina, a ima još i smokve, kruške, badem, jabuke i razno mediteransko bilje. Udovica kralja funka sve je sama raskrčila, a uredila je i poljsku kućicu. 

Story arhiva Kako se Danijela Dvornik mijenjala kroz godine