Danijela Dvornik na društvenim mrežama nerijetko dijeli isječke iz privatnog života, a ovog puta svojim obožavateljima otkrila je da je prošlo pet mjeseci od njenog posljednjeg bojanja kose.

'Prošlo je punih pet mjeseci otkad se ja ne farbam. I kao što vidite ovdje se uopće ne vidi izrast toliko jer mi je tu sijeda kosa, a iza se vidi, ali pošto ja to ne vidim nije mi to toliko to dramatično zapravo. Mislila sam da će biti puno gore, mislila sam da će biti 500 tih nijansi svega i svačega, no moram reći da sam poprilično zadovoljna kako to ide i mislim da će to biti skroz okej na kraju. I kosa mi se preporodila otkad se ne farbam, vjerujte mi. Tako je meka i svilenkasta, nije više onako stupasta', rekla je.

Danijela Dvornik
Instagram 

Inače, plava kosa već godinama je Danijelin zaštitni znak, a ranije je priznala da želi vratiti prirodnu boju kose. Udovica kralja funka u nastavku je pitala pratitelje čega bi se oni voljeli riješiti, a zatim je odgovarila na neka od njihovih pitanja.

'Vidite vi taj izrast. Ja mislim da je vrijeme da ja počnem puštat svoju kosu i da to bude boja kakva će bit. Ovdje je prilično sijeda, ovdje je već šatirana. Tako da bi to moglo bit interesantno, dosadilo mi se više farbat', priznala je ranije pa zatražila mišljenje svojih obožavatelja.

Danijela Dvornik
Instagram 

Podsjećamo, Danijela je nedavno odlučila posjetiti svoju majku Žarku, a detalje njihovog druženja podijelila je na Instagramu.

'Putujem na Vis. Mater me čeka da joj pomognem, dakle idem raditi', napisala je Danijela Dvornik na svom Instagramu i otišla u pomoć majci Žarki. Naime, pomogla joj je smontirati krevet.

'Evo me doma. Dom je tamo di je mater', napisala je kada je stigla na Komižu, a kasnije je podijelila fotografiju spavaće sobe njezine majke. Zajedno su uspješno smontirale novi krevet.

Više Danijelinih fotografija pogledajte u galeriji:

Instagram Danijela Dvornik