Šuškanja o razvodu glumice i pjevačice Jennifer Lopez i glumca Bena Afflecka sve su glasnija. On je u društvu svoje majke, Christopher Anne Boldt, u utorak posjetio bivšu suprugu Jennifer Garner. Čini se kako su ostale u dobrim odnosima pa im nije smetalo što su svi na istom mjestu.

Ben Affleck na dodjeli Grammyja 2023. godine
Profimedia 

Štoviše, čim je vidjela bivšu svekrvu, Garner joj je doletjela u zagrljaj. Veselile su se jedna drugoj, a onda je glumica rekla nešto što je nasmijalo i Bena i njegovu majku. Razlog okupljanja bio je zadnji dan škole njihova sina Samuela. Unatoč tome što su se razveli 2018., glumica i dalje cijeni baku svoje djece. 

undefined
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kako pišu strani mediji, J. Lo i Ben su se razišli i žive odvojene živote, ali nisu se još službeno razveli. J. Lo je viđena kako sa svojim blizancima, 16-godišnjim Maxom i Emmom, dolazi u srijedu ispred škole kako bi proslavili završetak školske godine Benova sina Samuela. Lopez i Affleck nisu došli skupa. I dok pjevačica nije skidala osmijeh s lica, glumac je bio loše raspoložen i radio je grimase. 

Jennifer Lopez nasmijana došla podržati Samuela Afflecka, sina Bena Afflecka povodom zadnjeg dana škole
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

'U ovom trenutku oni samo rade ono što misle da je najbolje za njih. Ušli su u vezu vrlo optimistično i mislili da bi se stvari mogle promijeniti, ali ne mogu', rekao je izvor blizak paru o odnosu Bena i J. Lo. Mnogi navode kako su vilu vrijednu 60 milijuna dolara stavili na prodaju samo godinu dana nakon što su u gotovini platili imanje. 

Ben navodno od sredina svibnja živi u Brentwoodu u Los Angelesu, a Jennifer je u posljednje vrijeme sve češće u obilasku kuća kako bi našla savršenu nekretninu za sebe. Pjevačici su njezina majka i sestre Lynda te Leslie Ann, kao i njezina djeca, velika podrška u ovom teškom životnom periodu. I Afflecka u svemu podržavaju njegovi bližnji, kao i najbolji prijatelj Matt Damon. 

Profimedia, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Odnos između bračnih supružnika nije najbolji