Princ Harry (39) već neko vrijeme nije u dobrim odnosima sa svojom obitelji, članovima britanske kraljevske obitelji. Čini se kako je odlučio poduzeti nešto po pitanju svog smještaja u Londonu nakon što je njegov otac, kralj Charles III. naredio deložaciju sina i snahe Meghan Markle iz vikendice Frogmore Cottage koja se nalazi na imanju Windsor. 'Potjerao' ih je nedugo nakon objavljivanja memoara 'Rezerva', u kojem je objavio šokantne tvrdnje o kraljevskoj obitelji. 

Kralj Charles, Meghan Markle, princ Harry i princ William
Profimedia 

Kraljev mlađi sin sada traži 'stalni' dom u Velikoj Britaniji kako bi ga mogli posjećivati njegovi prijatelji koji nisu u dobrim odnosima s njegovom suprugom Meghan. Kraljevski stručnjak Tom Quinn je rekao za Mirror Sunday da Harryju vjerojatno nedostaju neki aspekti njegova starog života u Londonu. Inače, princ je 2020. napustio zemlju i prestao obavljati kraljevske dužnosti i sa suprugom i sinom Archiejem se preselio u Ameriku. 

'To je bilo neizbježno, razdoblje medenog mjeseca u kojem je sve u Americi novo i uzbudljivo se bliži kraju, a Harry na prošlost gleda kroz ružičaste naočale', tvrdi Quinn, koji smatra da Harryju nedostaju i prijatelji iz vojske i fakulteta. Oni ga još nisu posjetili u Kaliforniji, a razlog je taj što se ne slažu s njegovom odabranicom. 

Meghan Markle i princ Harry u Njemačkoj na Invictus igrama
Ultrecht Robin/ABACA/ Abaca Press/Profimedia 

'Harry je odlučan u namjeri da pronađe svoj stalni dom u Velikoj Britaniji, što je djelomično i razlog zašto nastavlja sa svojim pravnim postupkom kako bi britanski porezni obveznici platili za njegovu sigurnost', poručuje Tom. 

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa imaju dvoje djece, sina Archieja (5) i kćer Lilibet Dianu (3). Udobno žive u raskošnoj vili vrijednoj 14 milijuna dolara u Montecitu. Nastoje zaštiti svoju privatnost, ali s vremena na vrijeme su podijelili zanimljive kadrove interijera. Kuća ima 9 spavaćih soba i 16 kupaonica, kao i bazen, teniski teren i dodatni prostor s dvije spavaće sobe za goste. 

Kako Harry i Meghan sad žive u Americi pogledajte u galeriji: 

Profimedia, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Za razliku od života u Britaniji, Meghan i Harry u Americi žive ležernije