'Ne znam više koga lažu. Što je njoj tako teško izaći iz kuće na sat vremena da je vidimo?', pitaju se pratitelji na društvenim mrežama nakon što Kate Middleton (42) službeno nisu vidjeli u javnosti od Božića. Princeza od Walesa u ožujku je snimila video u kojem je otkrila da ima rak i da ide na preventivne kemoterapije, ali čini se kako Britancima, ali i ostatku svijeta, smeta to što se skriva njezino zdravstveno stanje. 

Kate Middleton
Splash News / Splash / Profimedia 

'Rekli su da će nakon praznika za Uskrs izaći i raditi. Prošao je i svibanj, a nje nigdje. Pa čiji je to posao? Sve ove lažne slike i videi nisu potrebno. Najvjerojatnija pretpostavka je da je izgubila baš puno na kilaži, a i prije je bila tako nevjerojatno mršava, da sad ne može ni ustati ni hodati. Svi se nadamo da će joj uskoro biti bolje jer je prošlo pet mjeseci od operacije i više se ne radi o oporavku od operacije. Budi dobro, Kate!', napisao je jedan korisnik Instagrama. I dok se lome koplja oko toga gdje je Kate, kako je i što radi, ima i onih koji su uvjereni da Kate više nije živa. Štoviše, okrivljuju princa Williama za njezinu smrt i za to što je nema u javnosti. 

Kate Middleton
PA IMAGES / ALAMY / ALAMY / PROFIMEDIA 

'Nadam se da je dobro', napisala je jedna pratiteljica, a drugi dodao: 

'Ona je mrtva, on ju je ubio'. 

Iz palače se nisu oglašavali o ovoj temi, a dotaknuo je se nije ni William, iako je sve veći broj onih koji misle da je Kate umrla ili da je stanje toliko loše da se sve zataškava. 

'Čekamo da William kaže nove informacije o stanju princeze, inače će svi vjerovati da je nepokretna'. 

YouTube, i-Images / Eyevine / Profimedia Britanci strahuju zbog zdravlja njihove buduće kraljice Kate