'Kada će kraljevska obitelj otkriti prave okolnosti onoga što se dogodilo Kate?', upitali su pratitelji ispod fotografija na službenoj Instagram stranici princeze i princa od Walesa. Ističu kako se svašta izdogađalo, a informacija novih nema i ta situacija s Kate Middleton (42) je svakim danom sve gora. Prošlo je više od dva mjeseca otkako je otkrila da ima rak i da ide na preventivnu kemoterapiju, a mnogi vjeruju da je stanje kritično. 

Kate Middleton
Pool / Zuma Press / Profimedia 

'Povjerenje javnosti u obitelj nestaje iz dana u dan', napominju i mole ih da izađu u javnost s novim informacijama. Osim što vrše pritisak na palaču, okomili su se i na princa Williama. Mole ga da ujedini obitelj

'Oprosti svom bratu. Svi imaju pravo na slobodu i da sami donose svoje odluke što žele, a što ne žele u svom životu. Zato što se preselio u Ameriku ne daje za pravo cijeloj obitelji da budu tako okrutni prema njemu. Tvoja i Harryjeva djeca bi trebala odrastati skupa, da se vole i zabavljaju. Radiš veliku grešku što mu ne dopuštaš da viđa oca koji je bolestan, ali i svoje nećake. Nisi dobar primjer kako bi se član kraljevske obitelji trebao ponašati. Obitelj bi se uvijek trebala podržavati', prigovorio je jedan pratitelj princu Williamu jer nije u dobrim odnosima s bratom Harryjem. 

princ william, princ harry
James Shaw / Avalon / Profimedia 

Ipak, bilo je i onih koji se nisu složili s tim pratiteljem i smatraju da je Harry taj koji bi se trebao ispričati jer William nije napravio ništa loše. 

'Ono što je Harry napravio je neoprostivo. Objavio je privatne razgovore s obitelji. Kako da mu ikad više vjeruju? Otkrio je i što je u povjerenju pričao s drugima. I od toga je još i zaradio', isticali su. 

Više o Kate i Williamu pogledajte u galeriji: 

Profimedia Kako su se princ William i Kate Middleton mijenjali kroz godine