Ana Uršula Najev (27) utjelovila je Lucu u seriji 'Kumovi', a gledatelji je hvale kako je vrhunska glumica, ali i pjevačica. Često na društvenim mrežama dijeli detalje iz svoje svakodnevice pa je tako ovih dana jednu objavu posvetila svome bratu. Za to je imala vrlo dobar razlog. Njezin brat Filip slavio je rođendan, a s obzirom na to da je njegove slike dijelila i ranije, mnogi su joj pisali kako ima zgodnog brata. Uputila mu je najljepše želje. 

Ana Uršula Najev
Instagram 

'Da si mi zdrav, sritan, neodoljiv i da naučiš igrat na karte', napisala je u opisu ispod fotografije, a onda objavila i još dvije te mu poručila 'Evo jedna di si zgodan. Vole te tvoje cure'. Na fotografiji su pozirali s polusestrom Arianom te majkom Veronikom koja nije skidala osmijeh s lica.

undefined
Instagram 

Glumica nastoji držati privatan život dalje od javnosti, otkriva onoliko koliko smatra potrebnim. Poznato je da njezina majka živi s partnerom i njihovom kćeri u Brazilu, a Ana ih s vremena na vrijeme posjećuje.

Inače, već se nekoliko mjeseci šuška kako je glumica u vezi sa sarajevskim glazbenikom Farisom Pinjom. Ona to nije ni potvrdila ni demantirala, ali mnogi su dobili 'odgovor' kada su vidjeli da se nisu odvajali jedno od drugoga na modnoj reviji dizajnera Ivice Skoke u veljači ove godine. 

Instagram Glumica je aktivna na društvenim mrežama gdje objavljuje detalje iz polovnog života, a mnoge oduševi kad podijeli neke i iz svakodnevice.