Gledatelji 'Kumova' imali su prilike u proteklim epizodama svjedočiti nizu velikih promjena koje su zahvatile Zaglave i sve mještane ovog malog mjesta. Nakon loših vijesti i neočekivanog odlaska jednog od najistaknutijih ljudi u kraju – Stipana Macana (Milan Štrljić), šest mjeseci poslije mjestom se šire pozitivne i sretne vijesti.

Općina ima velike planove za nadolazeću turističku sezonu, a braća Macan susreću se pred njihovom klupom i konačno mire sve nesuglasice koje su ih razdvajale.

ana uršula najev, momčilo otašević
Press 

No, najveće veselje u mjestu donijet će vjenčanje Luce (Ane Uršule Najev) i Janka (Momčilo Otašević), koji su na putu da svoje sudbonosno 'da' izreknu nakon brojnih ljubavnih brodoloma. Taj poseban trenutak bit će zalog vječne ljubavi i vjernosti, dok će njihovo obećanje ispisati nova poglavlja u knjizi njihovih života i ovog šarmantnog mjesta Dalmatinske Zagore.

Kako će izgledati ovaj predivan događaj, hoće li sve ići po planu, ili će se kako to uvijek biva u Zaglavama, nešto i zakomplicirati gledatelji će vidjeti večeras u novim epizodama serije 'Kumovi'.

Ana Uršula je inače sretno zaljubljena u kolegu Farisa Pinju.

Press Ana Uršula Najev i Momčilo Otašević