Faris Pinjo čestitao je rođendan kolegici glumici i glazbenici Ani Uršuli Najev, za koju se već nekoliko mjeseci šuška da je njegova djevojka. Glumac i glazbenik objavio je njenu fotografiju na kojoj pjeva na pozornici odjevena u elegantnu haljinu.

'Sretan rođendan kraljici umjetnosti', poručio je.

Prije dva mjeseca Faris i Uršula zajedno su došli na modnu reviju Ivice Skoke u zagrebačkom HNK.

Ana Uršula Najev i Faris Pinjo
Instagram 

Nakon toga su Ana Uršula i Farisova bivša supruga Tara Thaller zajedno nastupile u mjuziklu 'Studio 54 Tribute Disco Symphony Fever'. Taru je iz publike podrio njezin partner Mateo Cvenić, koji je pomogao koreografirati njezine solo točke. Nedaleko njega je u publici sjedio Faris, koji je pak podržavao Anu Uršulu.

'Ne smijem se zezati', napisao je Faris pored videa na kojem lijepa glumica maše pištoljem.

Inače, Faris se razveo od Tare nakon samo godinu i pol dana braka. Tara je nakon razvoda uvijek sve najljepše govorila o bivšem suprugu, dok se Faris na tu temu nije oglašavao.

Ana Uršula Najev.
Instagram 

Podsjetimo, Story je prije nekoliko mjeseci prvi objavio da je Ana Uršula Najev u novopečenoj vezi s Tarinim bivšim suprugom. Da je splitska glumica i pjevačica u vezi sa sarajevskim kolegom, šuškalo se već neko vrijeme, a zajedno su viđeni na nekoliko događanja.

Nakon objave fotografije, nazvali smo Anu Uršulu, no lijepa glumica nije željela reći ništa o svojoj romansi s Farisom. Pristojno se zahvalila na upitu, ne demantiravši da se među njima rodila ljubav.

Jadran Babić, Instagram Ana Uršula Najev navodno je u vezi s Momčilom Otaševićem