Glumica Tara Thaller (25) već je nekoliko mjeseci u vezi s profesionalnim plesačem Mateom Cvenićem. Osmijeh ne skida s lica, pa je za InMagazin progovorila o potencijalnim zarukama i vjenčanju. 

Tara Thaller i Mateo Cvenić bili su partneri u 'Plesu sa zvijezdama'
Press 

'Dok je ljubavi samo tako nek ostane. Nije bitno po meni kako ćeš ti to dalje upgradeati ili formulirati, jednostavno ako se dvoje ljudi voli nek se voli. Nije bitno, zaruke, brak, veza... Mi upgradeamo svaki dan. Pa da. Bravo ljubavi', kroz smijeh su rekli Tara i Mateo.

Njihova ljubavna priča započela je tijekom snimanja showa 'Ples sa zvijezdama' prošle godine. Tara je tada izašla u javnost s informacijom da se razvodi od Farisa Pinje nakon godinu i pol dana braka. Nakon razvoda je o bivšem partneru govorila sve najljepše, a Faris se nije oglašavao. 

Razvode se Tara Thaller i Faris Pinjo
John Pavlish 

Svojedobno je otkrila kako situacija nije bila idealna nakon razvoda jer je prijateljstvo s Mateom preraslo u ljubav.

Ipak, shvatila je da nema smisla čekati i skrivati svoje osjećaje samo kako bi prošao neki period da bi javnost bila zadovoljna i da se ne bi komentiralo kako je odmah nakon razvoda pronašla novu ljubav. To je nije bilo briga, a sada joj je drago što je slušala svoje srce i osjećaje jer se ona i Mateo u svemu slažu. 

Više fotografija Tare i Matea pogledajte u galeriji: 

Instagram, Nova TV Dvojac je kliknuo tijekom snimanja showa 'Ples sa zvijezdama'