Sarajevski glumac i glazbenik Faris Pinjo u nedjelju navečer nastupao je u showu 'Tvoje lice zvuči poznato'.

U prvoj emisiji je utjelovio glazbenu divu Doris Dragović i otpjevao njezu pjesmu 'Petak'.

Faris je svojim nastupom nasmijao gledatelje, no našlo se i onih koji smatraju da je napravio preveliku karikaturu od Doris Dragović.

Ipak, još jedan detalj nije promaknuo gledateljima. Fanovi showa primijetili su da su Tara i njezin dečko Mateo Cvenić pratili show i lajkali gotovo sve izvođače, dok su njezinog bivšeg supruga, izignorirali.

'Ovo su namjerno napravili! Tara je izlajkala ostale natjecatelje', napisala je jedna gledateljica.

Inače, Faris se razveo od Tare nakon samo godinu i pol dana braka. Tara je nakon razvoda uvijek sve najljepše govorila o bivšem suprugu, dok se Faris na tu temu nije oglašavao.

Ljubavna priča Tare Thaller i Farisa Pinja
Instagram 

'To je odavno sve riješeno, ovo je sad samo dokumentacija', rekla je glumica za 24 sata o svom razvodu od Faris, kojeg smo jučer imali prilike gledati u showu 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Podsjetimo, Story je nedavno doznao kako je glumica Ana Uršula Najev u novopečenoj vezi s Tarinim bivšim suprugom. Da je splitska glumica i pjevačica u vezi sa sarajevskim kolegom, šuškalo se već neko vrijeme, a zajedno su viđeni na nekoliko događanja.

Ana Uršula Najev i Faris Pinjo
Instagram 

Nakon objave fotografije, nazvali smo Anu Uršulu, no lijepa glumica nije željela reći ništa o svojoj romansi s Farisom. Pristojno se zahvalila na upitu, ne demantiravši da se među njima rodila ljubav.

Više fotografija bivših supružnika, pogledajte u galeriji:

John Pavlish, Instagram Tara Thaller