Gledatelje je oduševila vijest da se nakon kratke pauze na male ekrane u nedjelju vraća zabavni show 'Tvoje lice zvuči poznato'. Novi voditeljski par su Igor Mešin i glumac Filip Detelić, a žiri čine Renata Končić Minea, Goran Navojec, Enis Bešlagić i Mario Roth.

Novih osmero kandidata su pjevačica Mia Negovetić, glumica Marija Kolb, glazbenik Faris Pinjo, plesač i influencer Luciano Plazibat, glazbenik Tomislav Marić Toma, pjevačica Antonia Dora Pleško, glazbenik Alen Bičević i pjevačica Antonija Šola.

Što Nova tv kaže o tome da su kandidati 'Tvoje lice zvuči poznato' nepoznati?
Nova TV 

Dok su neki godinama u javnosti, druge ćemo izgleda tek sad upoznati. Brojni korisnici društvenih mreža komentiraju kako ne znaju polovicu ovogodišnjih kandidata, pa smo pitali Novu Tv za komentar, a njihov odgovor prenosimo u cjelosti.

'Neki od ključnih kriterija prilikom odabira kandidata za emisiju 'Tvoje lice zvuči poznato' su sposobnost imitacije, smisao za scenski nastup i potencijal da oduševe publiku transformacijama u poznate osobe domaće i strane glazbene scene.

Tvoje lice zvuči poznato
Nova TV 

Kandidati osme sezone imaju bogato iskustvo u raznim izvedbenim umjetnostima kao što su pjevanje, ples i gluma, što će doći do izražaja prilikom njihovih nastupa kroz nadolazećih 13 epizoda tijekom kojih će publika moći uživati u nizu fantastičnih transformacija. Kao i prethodnih sezona show donosi pregršt zabavnih točaka u kojima će kandidati pokazati svoj talent na bini te pokušati osvojiti žiri i publiku s ciljem donacije novčanog iznosa u humanitarne svrhe', kazali su nam s Nove tvv.