Gledatelje je oduševila vijest da se nakon kratke pauze na male ekrane uskoro vraća zabavni show 'Tvoje lice zvuči poznato'. Show su 2021. godine vodili Maja Šuput i Frano Ridjan, no sada to više neće biti slučaj.

Novi voditeljski par su Igor Mešin i glumac Filip Detelić, a žiri čine Renata Končić Minea, Goran Navojec, Enis Bešlagić i Mario Roth.

Tvoje lice zvuči poznato
Nova TV 

Novih osmero kandidata su pjevačica Mia Negovetić, glumica Marija Kolb, glazbenik Faris Pinjo, plesač i influencer Luciano Plazibat, glazbenik Tomislav Marić Toma, pjevačica Antonia Dora Pleško, glazbenik Alen Bičević i pjevačica Antonija Šola.

Dok su neki godinama u javnosti, druge ćemo izgleda tek sad upoznati. Tako glumicu Mariju Kolb na Instagramu prati tek 1500 ljudi, dok Alena Bičevića prati njih 1900. Ponukani time, odlučili smo napraviti anketu na zagrebačkim ulicama i provjeriti koliko ljudi poznaju zvijezde ovog showa.

Marija Kolb
Instagram 

U anketi je sudjelovalo 30 ljudi, a doznali smo da njih 28 zna tko je Antonija Šola, 26 je znalo Miju Negovetić, dok je za Antoniju Doru Pleško znalo njih 17.

'Da, ona je bila u Supertalentu', čuli smo od ispitanika o Antoniji Dori, dok su se drugi sjetili Mije Negovetić kao djevojčice koja je pjevala himnu. 

Alen Bičević
Instagram 

Tomislava Marića Tomu znalo je devetero ljudi, Faris Pinjo poznat je sedmero ljudi, dok je za Lucijana Plazibata čulo njih šestero.

'Znam za njega jer je bio na Dori', rekao nam je jedan ispitanik o ToMi.

Zanimljivo je kako Alena Bičevića i Mariju Kolb nije znao baš nitko. 

Tko vam je od ovih kandidata najmanje poznat recite nam u anketi: