Nije mi žao jer smatram da sam za svaki nastup dala sve od sebe i vjerujem da je to publika primijetila. Ušla u finale ili ne, to ništa ne mijenja jer sam zadovoljna svim izvedbama - rekla je glumica Katarina Baban nakon što u ovogodišnjoj sezoni showa Nove TV ‘Tvoje lice zvuči poznato - All Stars’ nije završila kao jedan od četiri finalista, što ne znači da u finalnoj emisiji u nedjelju neće ponovno pokazati svoj glumački, plesački i pjevački talent - u duetu s Marijem Rothom pretvorit će se u osebujnu Nicki Minaj.
- Kad su me ponovno pozvali u TLZP, imala sam podijeljene emocije. Osjetila sam sreću i nalet adrenalina, ali sam se i zapitala: “Čekaj, je li moguće da ću opet to proživljavati?!” Ko­liko god je show zabavan, toliko je i težak te iscrpljuje. Puno je pripreme, malo vremena, dosta treme - ispričala je.

'Dosta je drame i teških tema, treba se smijati'
Robert Gašpert 

- Najviše sam se veselila novim transformacijama. Jedino sam se pribojavala ‘uloga’ u kojima se ne mogu puno iskazati. Svatko ih ima i njima treba pristupiti drukčije - bez mnogo živciranja. A kojim sam nastupima najzadovoljnija?! S Eleni Foureirom jer je nastup bio najkompletniji. Iznenadila sam se kako je dobro izgledalo na televiziji. Zadovoljna sam maskom, izvedbom, koreografijom... Ma baš sam guštala u toj točki - smije se Katarina kojoj je najteže bilo utjeloviti Petra Grašu, pogotovo vokalno.
Kao i ostali kolege iz showa, tvrdi da nije jednostavno skidati neke maske, pogotovo one zbog kojih se satima sjedi u šminki.
- Najdulje sam se borila s onom Maître Gimsa! Nije dosta što sam bila muško nego i druge rase, imala hrpu dijelova kostima na sebi kako bih dobila izgled njegova tijela te ćelavu glavu na koju su se lijepile dlačice. Bilo je tu svega - prisjetila se zvijezda serija ‘Zlatni dvori’, ‘Drugo ime ljubavi’, ‘Crno-bijeli svijet’ i drugih, a koja se iskazala i na kazališnim daskama, posebno u hit-komadima ‘Ništa ljubav, samo seks’ i ‘Potpuni stranci’. Veseli je što će se komedije igrati na ljetnoj sceni Boogalooa.
- Ljudi obožavaju komedije! Svima nam je dosta drame i teških tema, mislim da je pravi trenutak da se okrenemo smijehu jer nas jedino on može spasiti da ne poludimo! Puno mi je draže donositi komediju na pozornicu. Dosad sam većinom i igrala u komedijama. Bilo je tu, naravno, i dramskih komada, ali oduvijek sam najviše uživala u tome da nasmijem ljude. Nema mi ništa ljepše - iskrena je 32-godišnja Osječanka koja ni u vrijeme zatvaranja zbog pandemije nije dopustila da je napusti vedar duh.
A kad bi izgubila živce, tu je bio njezin dečko Igor Subotić.

'Dosta je drame i teških tema, treba se smijati'
Robert Gašpert 

- Puno mi je pomogla njegova smirenost. Kad je o tome riječ, potpuna smo suprotnost. Ja sam živac koji ne miruje, a on je smiren - ističe Katarina, a otkrila je i što kod njega najviše voli i cijeni te je li ljubomoran na njezine partnere s ekrana.
- Neopisivo je inteligentan, sposoban i detaljan, nemoguće duhovit, pažljiv i iskren. Nije ljubomoran na moje kolege. Ako imaš partnera koji je ljubomoran i ne shvaća tvoj glumački posao, dogodit će se da će veza ili puknuti ili ćeš se ostaviti glume. To nikako ne ide ruku pod ruku - otkrila je tajnu svestrana Slavonka koja nije promijenila filozofiju o razgolićenosti pred kamerama.
- Što sam starija sve manje vidim potrebu za skidanjem na sceni i pred kamerama. Nisam konzerva, ne sramim se svojeg tijela nego mi je skidanje samo radi skidanja često nepotrebno i ubačeno samo da bi se o tome pričalo. Radije bih da se govori o tome koliko je dobra uloga, a ne tko je koji dio tijela razgolitio - iskrena je Katarina koja je u svojoj modnoj liniji u inat pandemiji odlučila kreirati još ljepše i ženstvenije haljine.

'Dosta je drame i teških tema, treba se smijati'
PRESS NOVE TV 

- Stalno izbacujemo nešto novo. Brend se jako lijepo razvija. Uz haljine imamo i brojne dodatke - nakit, maske, ogrtače, poklon-kutije, sandale, tenisice... Trenutačno sam u potrazi za asistentom jer zbog velike količine posla fizički ne stižem neke stvari obaviti sama. U početku sam na dizajn gledala kao na svoj drugi posao te naglašavala da mi je gluma i dalje prva ljubav. U posljednjih godinu dana stvari su se promijenile pa su mi trenutačno i gluma i dizajn jednako dragi. Da moram odabrati jedno, ne znam za što bih se odlučila - kaže simpatična Slavonka koja nam je otkrila i planove za ljeto:
- Bit će nešto gostovanja sa starim predstavama, ali krećem i s novim projektom B Glad produkcije, predstavom ‘Četiri poze, sretan svršetak’, i to već 30. lipnja u Splitu, a na godišnji ću u kolovozu i - ne mogu ga dočekati!