Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

tvrde kraljevski stručnjaci

Kate Middleton postigla je ono što princeza Diana nije nikad

Autor Petra Kanić
Autor Petra Kanić

Više je stručnjaka za kraljevsku obitelj u posljednje vrijeme uočilo kako se Kate sve više pokazuje kao dragulj u kruni monarhije

Izvor: Profimedia

Već su ranije britanski mediji pisali kako 39-godišnja vojvotkinja Kate Middleton čvrsto stoji na nogama unatoč svim problemima koji prate kraljevsku obitelj, naročito nakon što je 36-godišnji princ Harry javno iznio šokantne detalje. Više je stručnjaka za kraljevsku obitelj u posljednje vrijeme uočilo kako se Kate sve više pokazuje kao dragulj u kruni monarhije.

kate middleton princ william Izvor: Profimedia

Između ostalih, Christopher Wilson rekao je kako kraljevski život u njoj nije stvorio strahopoštovanje, što je pokazala na sprovodu princa Philipa, kada je prišla Harryju i djelovala kao mirotvorka imeđu njega i princa Williama. 'To što je Kate uspjela postići, a mislim da je to bolje nego što je učinila princeza Diana, kombinira čarobnjaštvo uz zadržavanje osjećaja za obično', rekao je Wilson za časopis Stella.

kate middleton princ william Izvor: Instagram

Dodao je kako je vojvotkinja velika podrška svom suprugu te da između njih dvoje nema ljubomore, za razliku od njegovog oca, princa Charlesa i pokojne princeze od Walesa. Katie Nicholl, koja je o vojvodama od Cambridgea napisala knjigu 'The Making of a Royal Romance', tvrdi da je Kate posljednjih mjeseci čvrsta stijena princu Williamu, koji je suočen sa serijom šokantnih optužbi princa Harryja i Meghan Markle protiv kraljevske obitelji.

Povezane vijesti

'Diana je sišla s liste zvijezda i nestala u stratosferi. Kate, porijeklom iz odlučne obitelji iz srednje klase, ostala je nogama čvrsto na zemlji i pomogla Williamu da i on ostane na zemlji, zbog čega je njihov brak tako čvrst', dodao je Wilson.

'

Izbor Urednika

Royals