Ana Uršula Najev prvi se put službeno pojavila s novim dečkom na javnom događanju. Riječ je o glazbeniku Farisu Pinji, a njih dvoje posjetili su reviju modnog kreatora Ivice Skoke, gdje su zajedno uživali u njegovoj novoj kolekciji.

Da je splitska glumica i pjevačica u vezi sa sarajevskim kolegom, šuška se već neko vrijeme, a zajedno su viđeni na nekoliko događanja. Nakon objave fotografija, nazvali smo Anu Uršulu, no lijepa glumica nije željela reći ništa o svojoj romansi s Farisom. Pristojno se zahvalila na upitu, ne demantiravši da se među njima rodila ljubav.

Ana Uršula i Faris Pinjo
Igor Soban/PIXSELL 

Podsjetimo, Faris se nedavno razveo od glumice Tare Thaller nakon samo godinu i pol dana braka. Tara je nakon razvoda uvijek sve najljepše govorila o bivšem suprugu, dok se Faris na tu temu nije oglašavao.

Inače, s lijepom glumicom i pjevačicom smo nedavno razgovarali o karijeri i ljubavi, a otkrila nam je i čime je muškarac može osvojiti.

Ana Uršula Najev i Faris Pinjo
Instagram 

'Ljubavni status ne govorim u javnosti, ali mogu reći da sam jako sretna i ispunjena. Muškarac me može osvojiti jednom stvari: poštovanjem. Nemam pravila i nemam tip muškarca, ljubav se naprosto dogodi. Ali ono što mogu reći jest to da je najbitnija stvar uzajamno poštovanje i uzajamna potreba za obostranom srećom i osmijehom', kazala nam je tada Ana Uršula.

Press Revija Ivice Skoke