Nedavno je održan je 25. Sajmu vjenčanja u Areni Zagreb, na kojem su zapjevale brojne zvijezde i pjesmom podržale donatorsku akciju za udrugu liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama – Veliko srce malom srcu.

Jedna od njih bila je i pjevačica Neda Parmać, koja je ekskluzivno za Story progovorila o svom vjenčanju, obitelji, ali i mlađem bratu kojeg nemamo prilike viđati u javnosti.

Sajam vjencanja 2024 - web_RG (14).JPG
Robert Gašpert 

'Nije mi prvi put da sam na Sajmu vjenčanja. Već sam sa svojim bendom nastupala ovdje u našim početcima, tako da mi je drago da sam i ove godine dio ove manifestacije, pogotovo kada riječ o jednom ovakvom humanitarnom projektu' kazala je pjevačica.

Inače, Neda je od 2013. godine u sretnom braku s Damirom Klačarom, a otkrila nam je kako je izgledalo njezino vjenčanje.

'Moje vjenčanje je bilo nešto skromnije, pošto sam bila trudna već pet mjeseci. S obzirom na da dotad već dosta nastupala, inače, od 14 godine nastupam na vjenčanjima, htjela sam da moja svadba izgleda drugačije do onog što sam navikla. Tako da smo imali obiteljski ručak', otkrila je Neda.

Cijela obitelj Parmać posvećena je glazbi, a sa sestrom Sanjom od svoje 14. godine pjeva u grupi Kompas. Neda trenutno nastupa u tri benda, a posljednji ('Parmachy') je osnovala upravo sa Sanjom i mlađim bratom Tomislavom.

'Sasvim spontano je došlo do osnutka benda, Zapravo, moja sestra je troglasno morala otpjevati jednu skladbu i nije se mogla sjetiti koga pozvati da u tako kratkom roku to uvježbaju. Sjetila se Tomislava i mene pa smo rekli 'zašto ne nastaviti?', otkrila nam je simpatična glazbenica.

Neda sa sestrom ima i bend 'Gelato Sisters', no rijetko kad imamo prilike u javnosti vidjeti njihovog mlađeg brata Tomislava.

'Tomislav je završio glazbenu akademiju i trenutno radi kao korepetitor u kazalištu 'Komedija'. Nastupa s puno izvođača, a po novom i s nama. Ne krijemo ga, ali tek sada smo počeli surađivati, iako to sad već traje dvije godine.'

Otkrila je i kojoj je od sestara karakterno sličniji. 'Svo troje smo totalno različiti, ali baš totalno', priznala je Neda.

Podjsetimo, prije dvije godine ponovo su okupile članice grupe Feminem, a Neda nam je otkrila što od njih možemo očekivati u skoroj budućnosti.

feminem (2).jpg
Goran Čižmešija 

'Uskoro snimamo jedan video za suradnju koju smo ostvarile s Marijom Mirković, tzv. odbjeglom 'Frajlom' (smijeh). Radi se o pjesmi 'Noćas si moje vino', koju smo prije 3 mjeseca pustile u javnost. Snimamo i solistički singl pa idemo dalje, album...', kazala je uzbuđeno pjevačica.

Više fotografija Nede i njezine sestre, pogledajte u galeriji:

Instagram Fotografije Nede Parmać koje dijeli na Instagramu.