Maja Bajamić je prije dva dana objavila snimku svog smrskanog automobila nakon što je doživjela prometnu nesreću na autocesti. Pjevačica je detaljno opisala što se dogodilo.

'Mobitel je bio na držaču, YouTube upaljen, uvjeti na cesti top, ja u lijevoj traci. Nisam vozila prebrzo, ali sam u jednom trenutku čula zvuk, kao da je nešto tuknulo s lijeve strane i skrenula pogled prema vratima na sekundu, nakon čega slijedi par sekundi koje nikad neću zaboraviti.

Kao ni dim, kao ni moment u kojem izlazim iz auta kao da sam ga upravo parkirala, iako se zračni jastuk nije otvorio i ne mogu vjerovati da nemam ni ogrebotinu. Kao i svijest o tome da u tom trenutku nije bilo nikog ni ispred, ni iza, ni u desnoj traci. Kao trenutak u kojem minutu, dvije poslije automobili prolaze ko na traci, svi staju i pitaju jesam ok, a ja još jednom govorim da je sve super, iako ništa nije, a opet sve ipak je.

Hvala dečku koji je bez pitanja samo stao i nakon što je provjerio jesam dobro, rekao ‘postavit ću trokut’. Otvorio je prtljažnik i postavio. Pružila sam mu ruku i osjetila ogromnu i iskrenu zahvalnost. Nazvala sam instinktivno i na vlastito iznenađenje osobu koju sam u životu imala premalo, a najmanje onako kako sam trebala.

Bajamić.PNG
Instagram 

Tata, imala san težu prometnu, šta sada, kako se to sad dalje?’ Novo nam je to sve, ali uspili smo sanirati stvar. U svom kaosu bila sam sretna što ga mogu nazvati. Bila sam sretna što je napokon bio tu baš kada sam ga trebala, baš kako sam ga trebala. Bila sam sretna što je to bio baš on', napisala je Maja.

Maja se osjeća izuzetno zahvalnom zbog ishoda situacije, a to je odlučila pokazati i odlaskom na svetište. Na Instagramu je objavila video na kojem možemo vidjeti kako pjevačica utjehu pronalazi u Bogu i molitvi.