Nakon razigranog, ljetnog singla Tranquila, svestrana Maja Bajamić predstavlja novu pjesmu nešto drugačijeg zvuka i ritma pod nazivom 'Je,je'.

Ovo je ujedno njezina prva suradnja s Baby Dooksom i Mirzom Tetarićem čiji se utjecaj u pjesmi jasno osjeti pa se tako Maja poprvi puta okušala u izvođenju rapa.

'Pjesma 'Je, je' nadovezuje se na moju prethodnu pjesmu 'Tranquila', statement ranjene žene koja ne želi natrag, a za razliku od 'Tranquile koja je 'direkt', 'Je, Je' odgovara s dozom ravnodušnosti umotane u senzualnost i lakoću postojanja, sigurnosti u sebe i svoju odluku, mirenje s istom i odlazak dalje. Ovo je moja prva suradnja s Baby Dooksom i Mirzom Tetarićem i bio je poseban gušt sudjelovati u cjelokupnom procesu stvaranja. Prvi put potpisujem i izvodim rap frazu i to mi se jako sviđa. Neće biti zadnji', rekla je Maja.

Maju svaku subotu možete vidjeti i na vrhunskom glazbeno – scenskom showu u Zagrebu s obzirom da ovaj vikend počinje sezona cabareta u Jazz&Cabaret klubu Kontesa (Kazalište Komedija).