Pjevačica Sanja Doležal tek se vratila iz sunčanog Dubaija, a sada se ponovo otputovala van Hrvatske, točnije, u London.

Sanja se nakon odmora zaputila u posjet kćeri Lei koja u Londonu studira na jazz akademiji. Pjevačica je na Instagramu objavila nekoliko predivnih fotografija i snimki iz glavnog grada Engleske i oduševila fanove.

Na Instagramu je pokazala i snimke razgledavanja znamenitosti Londona, ali i iz šetnje s 'najmlađim i najslađim novim članom obitelji'. Riječ je o psiću chihuahuinovom ljubimcu njezine kćeri.

'Šetnja s najmlađim i najslađim novim članom obitelji', napisala je Sanja ispod objave.

Sanja Doležal.
Instagram 

Inače, Sanja rijetko govori o svom privatnom životu, no ponekad napravi iznimku te se pohvali uspjehom svoje djece.

Za razliku od kćeri Lee,Sanjin sin nije se odlučilo za glazbu. Naime, 29-godišnjeg sina Luku više zanimaju brojevi, a studirao je Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Zagrebu.

Sanja Doležal pokazala novog člana obitelji
Story 

U nedavnom intervjuu za Story, otkrila je od koga je naslijedio dar za matematiku. 'Ne znam, ali znam da je imao izvrsne profesore matematike i u osnovnoj školi i u gimnaziji. Moj suprug i ja nismo baš voljeli matematiku u školi, ali kuži je moj tata iako se njome nije bavio.'

Otkrila je kako je prihvatila njihovo odrastanje i odlazak u bijeli svijet.

Sanja Doležal pokazala novog člana obitelji
Robert Gašpert 

'To je dio čari roditeljstva. Pripremaš se za to od trenutka njihova rođenja. Nemam problema s tim da odlaze u druge zemlje. Danas je svijet zaista povezan i ništa više nije tako daleko kao nekad. Uvijek sam ih podržavala u njihovim ciljevima i snovima jer kad su oni sretni, ja sam još sretnija', rekla je simatična pjevačica.

Podsjetimo, Sanja je nedavno objavila kako je otputovala u Ujedinjene Arapske Emirate. Niske temperature 'natjerale' su je prema suncu i ugodnim temperaturama pa je sa svojm pratiteljima podijelila nekoliko fotografija iz prekrasnog Dubaija.

'Čudesna i nestvarno lijepa', napisala je oduševljena Sanja koje je za posjetu džamiji na sebi imala bijeli hidžab i lanenu haljinu.

Oni koji je prate na toj društvenoj mreži poručili su joj da 'pazi da je ne ukradu', drugi da joj žele lijep odmor a dobila je pozivnicu i da posjeti Katar.

Više fotografija mladolike pjevačice, pogledajte u galeriji:

Instagram Sanja Doležal često pozira bez šminke