Srpska glumica Anđelka Stević Žugić i njen suprug Marko Žugić sudbonosno 'da' izrekli su u rujnu prošle godine, a svoj privatni život drže podalje od očiju javnosti. U svibnju prošle godine dobili su kćer Čarnu, a Anđelka iz prvog braka ima sina Jakšu.

Glumica je sada u razgovoru za 'Telcast' iskreno progovorila o razvodu i negativnim reakcijama s kojima se susrela.

'Nitko nije u stilu: 'Razvodiš se? To! Bravo, ljubavi, sine, ćero, to je super, znaš...'. Naravno da, ovaj, to uglavnom nailazi na reakcije: 'Pa, čekaj, polako, stani, razmisli... Je l' si sigurna?', a da ne kažem da najčešće ide: 'Jesi ti blesav? Pa, je l' to nama da uradiš?', rekla je Anđelka pa dodala:

Anđelka je u nedavnom razgovoru za S1 Radio otvorila dušu i o brojnim osudama s kojima se žene susreću nakon razvoda, a ovom prilikom pohvalila je i supruga Marka.

'Zašto sam ja raspuštenica, a razvedeni muškarac nije raspuštenko nego zreo čovjek s dvoje djece? I svi ih obožavaju vidjeti u parku kako se bave djecom, jedna divna slika. Nije to samo ta tema, što je "drugorotka"? Ima ćalaca koji su genijalni roditelji, evo mogu to reći za mog muža. On je toliko posvećen tata, ne mogu reći da su svi dobri po dva sata, ali zašto nemaju oni taj gadan i ružan epitet. Kaži ti meni što sam drugorotka i što to znači? I s druge strane kada kažeš švaler to je kao simpatično, a švalerka nije', poručila je tada.

Inače, njezin novi suprug i otac djeteta je navodno zbog Anđelke ostavio partnericu s kojom je bio u vezi 11 godina. Prekid se dogodio u ožujku 2022., a pretpostavlja se da su on i glumica od tada zajedno. Fotografije na njezinom Instagramu pokazuju da su prije bili prijatelji, a čak su zajedno proslavili i njezin rođendan 25. listopada.

Marko Žugic i Anđelka Prpić.
Antonio Ahel/ATAImages 

Podsjećamo, Anđelka je prošlog mjeseca u Novom Sadu imala premijeru njene nove monodrame 'Šta me opet snađe', a sve je oduševio trenutak kada se njen suprug popeo na pozornicu. Po završetku predstave joj je donio buket i poljubio je, dok je publika glasno pljeskala. Potom se vratio na svoje mjesto, a glumica nije skidala osmijeh s lica.

Anđelka Prpić.
Instagram 

 Više fotografija poznate glumice pogledajte u galeriji:

Instagram, Robert Gašpert Anđelka Prpić je najpoznatija po ulozi u seriji 'Andrija i Anđelka '