Srpska glumica Anđelka Stević Žugić (39) na društvenim mrežama tek ponekad dijeli isječke iz privatnog života, a ovog puta podijelila je video u kojem je pokazala lice bez šminke. Glumica najpoznatija po ulozi u seriji 'Andrija i Anđelka' s obožavateljima je podijelila svoju rutinu šminkanja pa se osvrnula na negativne komentare koje dobiva.

'Za sve vas koji se pitate jesam li bolesna – hvala Bogu nisam, ali sam ostarila. Hvala Bogu jesam i zašto sam tako propala, hvala Bogu ne osjećam se tako. Rekli su mi da samo snimam kako se šminkam, da ne moram ništa pametno reći. Kažu, to ljudi mnogo vole gledati. Mislim se, koga da gledaju? Mene nenašminkanu, kako se ne znam šminkati? To vjerovatno nitko ne voli, pa ni ja', rekla je.

'Kraljici humora postaviti takvo pitanje je van pameti!', 'Lijepe žene lijepo stare. Ljepota duše se uvijek oslikava na licu', 'Kakvi pusti jezici', 'Oduševila si me prirodnošću, lijepa ženo', 'Lijepa sa šminkom i bez', 'Neponovljiva si', samo su neki od komentara njenih pratitelja.

Inače, nakon udaje za partnera Marka Žugića popularna plavuša promijenila je prezime u Stević Žugić, a prošle godine rodila je njihovo prvo zajedničko dijete, kćer Čarnu. Slavna glumica iz prvog braka ima sina Jakšu. 

Anđelka Stević Žugić
Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL 

O vezi s Markom počelo se šuškati nakon što su se zajedno pojavili na premijeri filma 'Zlatni dečko'. On ju je zagrlio i poljubio što je pokrenula šuškanja da između njih ima nešto više od prijateljstva.

Više fotografija poznate glumice pogledajte u galeriji:

Instagram, Robert Gašpert Anđelka Prpić je najpoznatija po ulozi u seriji 'Andrija i Anđelka '