Glumica Anđelka Prpić prije četiri mjeseca rodila je svoje drugo dijete, a već ima novi povod za slavlje. Anđelka je sada na svom Instagram profilu objavila fotografiju kako pozira s balonima za svoj 39. rođendan i posvetila emotivnu poruku svom životu.

'Ovaj svijet je i dalje dobro mjesto za život! Pitanje je s kim ga živite i čemu/kome sve dopuštate da vam ga boji. I zlata vrijedno - MOJ ŽIVOT MOJA PRAVILA! Dragi moj životiću ja te ne bih mijenjala ni za sekundu! Idemo dalje', napisala je glumica iz hit serije 'Andrija i Anđelka'.

Inače, nakon udaje za partnera Marka Žugića popularna plavuša promijenila je prezime u Stević Žugić, a sudeći po fotografijama, brzo nakon poroda vratila je staru liniju.

Plavokosa ljepotica nedavno je pozirala uskoj crvenoj haljini i oduševila svoje obožavatelje. 'Nek sluti na radost', napisala je Anđelka u opisu fotke.

Anđelka i Marko su krajem svibnja dobili su kćer Čarnu, dok Anđelka iz prvog braka ima sina Jakšu.

O njihovoj vezi počelo se šuškati nakon što su se zajedno pojavili na premijeri filma 'Zlatni dečko'. On ju je zagrlio i poljubio što je pokrenula šuškanja da između njih ima nešto više od prijateljstva.

Više Anđelkinih fotografija pogledajte u galeriji:

Instagram, Robert Gašpert Anđelka Prpić je najpoznatija po ulozi u seriji 'Andrija i Anđelka '