Pjevačica Jennifer Lopez među onima je koji su u posljednje vrijeme drastično smršavjeli. Pjevačica je posljednjih dana svakodnevno u akciji, a paparazzi su je snimili u nizu outfita koji otkrivaju da su se njene slavne obline posljednjih mjeseci smanjile.

Tako je snimljena dok je s kćerkom Emme kupovala u prodavaonici poznate kozmetičke kuće na Beverly Hillsu, a s njima nije bio divin suprug Ben Affleck.

Nosila je jednostavnu kombinaciju bijele košulje i uskih traperica zvonolikog kroja, koje su dodatno izdužile njenu figuru i istaknule vitku liniju.

jennifer lopez
@BlackBelts / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ovaj model traperica glumici i pjevačici je najdraži te ga najčešće nosi. Cijelu kombinaciju podignula je Birkinica u njenoj ruci.

Kasnije je snimljena pred kućom koju je donedavno dijelila s Affleckom u Brentwoodu, a nosila je uske bijele traperice koje su još jasnije ocrtavale da se istopila.

Jennifer Lopez
BlueLoveImages / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Sve se glasnije šuška da je J.Lo među onima koji su smršavjeli uz pomoć lijeka Ozempic. Estetski kirurg iz Los Angelesa Gary Motykie vjeruje da je moguće da je Jennifer koristila taj lijek, iako njen gubitak kilograma nije drastičan pa je moguće da je samo korigirala prehranu i pojačala tjelovježbu.

'Mislim da su brojne slavne osobe pod pritiskom zbog važnih događaja pa mislim da je moguće da je petljala s Ozempicom', rekao je.

Glasine o njenom korištenju Ozempica krenule su nakon što je objavila fotografiju u pripijenoj bijeloj haljini.

Blackbelts / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Jennifer Lopez