Zlatko Marić, vlasnik zaštitarske tvrtke Sokol Marić, početkom lipnja oženio je mladu Kolumbijku Valentinu Echeverri, piše Jutarnji list.

'Da, istina je. Uplovio sam u bračnu luku u prisustvu obitelji i prijatelja', rekao je Marić i otkrio da su imali dva vjenčanja.

Prvo je bilo u Bogoti odakle je Valentina, nakon čega su privatnim avionom letjeli na Turks i Caicos, gdje se održalo drugo.

zlatko marić
Boris Scitar/PIXSELL 

S obzirom na to da Marić iznajmljuje svoje četiri vile na tom otočju slavnima i bogatima, čestitke za vjenčanje stigle su mu od slavnih gostiju - od Rihanne, preko J.Lo i Nicki Minaj do LeBrona Jamesa.

Marić i Echeverri upoznali su se na Turks i Caicosu, gdje Marić provodi veći dio godine.

'Valentina i ja smo sretni što su oba vjenčanja dobro prošla. Sve je bilo lijepo organizirano i naši gosti su se, kao i mi odlično zabavili', rekao je.

Valentinina obitelj bavi se poduzetništvom, te proizvode vrhunsku kavu, a imaju i nekoliko ekskluzivnih haciendi koje uglavnom posjećuju poznati i bogati gosti.

'Na svadbi su bili moji sinovi i jedna snaha kao i nekolicina prijatelja koji su stigli iz Hrvatske', dodao je Marić, koji iz prvog braka ima dvojicu sinova, a postao je i djed.