Jedinog biološkog sina Angeline Jolie i Brada Pitta godinama nismo vidjeli u javnosti, a sada je snimljen dok je s majkom izlazio iz trgovačkog centra u Los Angelesu. Knox Leon Jolie-Pitt danas ima 15 godina, a visinom je već nadmašio svoju majku. Na novim fotografijama vidi se kako mladić nosi torbe i stavlja ih u automobil.

Knox Jolie-Pitt
Terma, SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Knox i Vivienne su blizanci te ujedno najmlađi članovi popularne obitelji. Dok Vivienne s vremena na vrijeme vidimo u društvu majke na raznim dodjelama nagrada, o Knoxu se ne zna gotovo ništa. Naime, 15-godišnjak se trudi držati podalje od očiju javnostu te je najtiši i najanonimniji od sve djece Angeline i Brada, piše Stil.

Blizanci su rođeni na francuskoj rivijeri, u prekrasnoj Nici, a Knox je na svijet došao minutu ranije od svoje sestre. Upravo su njihove fotke Angie i Brad prodali magazinu People i Hello! za 15 milijuna dolara i novce iskoristili za svoju dobrotvornu udrugu. Blizanci se školuju kod kuće, a čini se da nastavljaju filantropskim i humanitarnim stopama svoje majke.

Knox Jolie Pitt viđen nakon dugo vremena
Profimedia 

Podsjećamo, u svibnju ove godine otkriveno je da je Vivienne izbacila prezime Pitt te je na špici mjuzikla navedena samo kao Vivienne Jolie, a ne kao Vivienne Jolie-Pitt. Njena starija sestra Zahara također je odlučila ne koristiti prezime Pitt prilikom ulaska u AKA sestrinstvo na koledžu Spelman.

Bradova i Angelinina kći Shiloh (18) također je službeno zatražila da izbaci 'Pitt' iz svog prezimena.

Više fotografija Angeline s djecom pogledajte u galeriji:

Profimedia Angelina Jolie