Angelina Jolie pokazala je novu, malu tetovažu ptice smještenu na sredini prsa dok se u glamuroznom izdanju pojavila na 77. dodjeli nagrada Tony u nedjelju.

Zvijezda filma 'Maleficent' crvenim tepihom prošetala je sa svojom kćeri tinejdžericom Vivienne (15). Broadwayska produkcija 'The Outsiders', koju su zajedno realizirale, osvojila je četiri nagrade, uključujući i nagradu za najbolji mjuzikl.

Najnovija tetovaža Angeline Jolie (49) prikazuje pticu sličnu vrapcu blago raširenih krila kako bi se činilo da leti. Poznato je da vrapci simboliziraju slobodu, ljubav i odanost.

angelina jolie
Steven Bergman/AFF-USA.COM / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Jolie - koja je bila upletena u burnu brakorazvodnu bitku s bivšim suprugom Bradom Pittom - odlučila je ne dodavati šarene detalje tetovaži i umjesto toga je odabrala jednostavnu, crnu tintu.

Nekoliko mjeseci ranije, tijekom premijere filma 'The Outsiders' u New Yorku pokazala je novu tetovažu na podlaktici. Tad je u kurzivu ispisala riječi 'Stay Gold', koje izgovara lik iz njenog mjuzikla

Prošle godine u kolovozu, pokazala je misterioznu tetovažu na svakom od svojih srednjih prstiju, koju je napravio tattoo umjetnik, MR.K. Kako ju je zamaglila na slikama, počelo se špekulirati da je povezana s Bradom Pittom.

angelina jolie
Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

'Prije svega, žao mi je zbog svih nagađanja i iskreno se ispričavam Angelini Jolie zbog stresa koji je mogla osjetiti. Ova tetovaža predstavlja dva bodeža nacrtana na geometrijski i apstraktan način te nije ništa povezano s religijom ili križem', ispričao se tattoo artist.

Jolie je u nedjelju blistala u Versace haljini od plavozelenog baršuna koja je imala pripijeni steznik u stilu korzeta i punu suknju koja se spuštala do poda.

Prošlog mjeseca otkriveno je da je Vivienne izbacila prezime Pitt te je na špici mjuzikla navedena samo kao Vivienne Jolie, a ne kao Vivienne Jolie-Pitt. Njena starija sestra Zahara također je odlučila da ne koristi prezime Pitt prilikom ulaska u AKA sestrinstvo na koledžu Spelman.

Angelina Jolie i Zahara zajedno u javnosti
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Prošlog mjeseca je Bradova i Angelinina kći Shiloh (18) službeno zatražila da izbaci 'Pitt' iz svog prezimena.

Brad i Angelina imaju troje biološke djece - Shiloh te blizance Knoxa i Vivienne (15) te troje usvojene djece - Maddoxa (22), Paxa (20) i Zaharu (19).

O svojoj vezi su javno progovorili nakon što su Pitt i njegova tadašnja supruga Jennifer Aniston objavili da se razvode 2005. godine. Vjenčali su se 2014. godine, a Jolie je podnijela zahtjev za razvod 2016. Tri godine kasnije proglašeni su službeno razvedenima.

Angelina Jolie
ANDREW COWIE / AFP / Profimedia 

Međutim, već su godinama upleteni u bitku oko imovine i skrbništva. Čini se da je središnje pitanje ozloglašeni sukob u privatnom avionu koji se dogodio netom prije razvoda. Jolie je optužila Pitta za fizički napad dok su letjeli za Kaliforniju. Tvrdila je da je bio u alkoholiziranom stanju te da ju je uhvatio za glavu i tresao, a kasnije i gurnuo. Navodno su se posvađali oko djece.

Jolie je ispričala FBI-u da je Pitt rekao djeci da ona 'sje*ava' obitelj te je četiri puta udario štapom o strop aviona, a u jednom trenutku ju je zalio pivom.

Izvor blizak Pittu kasnije je tvrdio da nikada nije udario nijedno dijete, iako su oni priznali da je pio.

Profimedia Brad Pitt i Angelina Jolie bili su u braku dvije godine