Brad Pitt i Angelina Jolie rastali su se 2016. godine u jako lošim odnosima, a sudeći po informacijama koje izlaze u medije, loš je i odnos slavnog glumca s njihovo šestero djece.

TMZ je jučer objavio da je Shiloh Jolie-Pitt, jedno od njihove najstarije djece, odnosno njihovo prvo biološko dijete, podnijela zahtjev za uklanjanje očevog prezimena. To je napravila na svoj 18. rođendan, kao punoljetna osoba. Shiloh Jolie-Pitt je 27. svibnja, prema pisanju spomenutog medija, podnijela zahtjev da se u budućim dokumentima naziva Shiloh Jolie. Navodi se i da prezime Brada Pitta ne nose njegova djeca Vivienne, Zahara i Maddox, iako službeno nisu pokrenuli proceduru izbacivanja 'Pitt' iz svog punog imena. Doduše, i Shilohin zahtjev tek treba biti odobren.

Pravila u odgoju za djecu Angeline Jolie i Brada Pitta
Profimedia 

Brad Pitt i Angelina Jolie zajedno imaju troje posvojene djece: Maddoxa (22), Paxa (20) i Zaharu (19), te troje biološke djece: Shiloh (18) te blizance Vivienne i Knoxa (15).

Pitt i Jolie prestali su skrivati nakon što je on objavio da se razvodi od Jennifer Aniston 2005. godine. Angelina je kasnije priznala da su se zaljubili na snimanju filma 'Gospodin i gospođa Smith', koji je sniman dok je on još bio u braku.

Vjenčali su se 2014. godine, a Angelina Jolie je nakon dvije godine braka podnijela zahtjev za razvod. Osim oko djece, godinama se spore i oko zajedničkog imanja s vinarijom u Francuskoj. Pitt je navodno u lošim odnosima s djecom, a Daily Mail nedavno je pisao da je bivši tjelohranitelj optužio Angelinu da pokušava udaljiti djecu od oca.

Brad Pitt i Angelina Jolie
TopFoto / Topfoto / Profimedia 

'Sad kad Shiloh ima 18 godina, može sama odlučiti kako želi da se razvija njezin odnos s ocem', rekao je izvor blizak obitelji te dodao da će Brad Pitt i dalje 'bezuvjetno voljeti' svoju kćer, što god ona odlučila.

Kako su mediji pisali, Angelina je zahtjev za razvod podnijela nakon incidenta u avionu tijekom kojeg je glumac navodno imao ispade bijesa i bio agresivan.

Njihov usvojeni sin Pax Jolie-Peak svojedobno je na Instagramu napisala da Pittova djeca 'drhte od straha' zbog njega, piše Glossy.

Profimedia Kako se Shiloh Jolie- Pitt mijenjala kroz godine