Najstarija biološka kći Brada Pitta i Angeline Jolie, Shiloh Jolie-Pitt, oduševila je obožavatelje svojim plesnim umijećem u videu koji je objavio njen trener Lil Keelan Carter.

'Njeni pokreti su ludi. Hvala ti na tvojoj energiji', kratko je napisao.

Shiloh je plesala u širokoj crnoj trenerci, a mnogi su primijetili da i dalje ima kratku kosu. Uskoro će napuniti 18 godina, a obožavatelji već godinama tvrde da je od svojih roditelja naslijedila samo ono najbolje bar kad je izgled u pitanju. Ipak, u centru medijske pozornosti svojedono se našla zbog svoje navodne transrodnosti i čestih promjena imidža.

'Ona želi biti dječak. Morali smo joj odrezati kosu. Želi nositi odjeću za dječake. Ona se smatra jednim od braće', ispričala je Angelina Jolie u intervjuu za Vanity Fair iz 2010. godine.

Dvije godine ranije, Brad je tijekom jednog gostovanja kod Oprah otkrio kako Shiloh inzistira na tome da je se zove John.

Angelina Jolie i Shiloh Jolie Pitt često mijenja stilove
Profimedia 

Podsjetimo, prema pisanju britanskog ‘The Suna’, Shiloh se, kad napuni 18, želi iz majčine vile preseliti u očevu.

Shiloh nije nesretna kod Angeline, no uskoro će napuniti 18 i želi promjenu. Ona obožava Brada i uvijek je bila tatina curica’, rekao je izvor blizak paru i dodao da je Brad bio ‘ekstatičan kad mu je Shiloh priopćila vijesti’.

Isti izvor je otkrio da Angelina nije baš sretna zbog takve kćerine odluke no da je neće sprječavati smatrajući da djevojka ‘može donositi vlastite odluke’.

Više fotografija Shiloh kroz godine pogledajte u galeriji:

Profimedia Kako se Shiloh Jolie- Pitt mijenjala kroz godine