Djeca nekad najljepšeg para na svijetu, Brada Pitta i Angeline Jolie, stalno su na meti paparazza i privlače pozornost medija i javnosti, htjeli to oni ili ne. Najviše pozornosti dobila je njihova prva biološka kći, Shiloh Jolie Pitt o kojoj se puno pisalo od samog rođenja.

Mnogi su primijetili da je od svojih roditelja naslijedila samo ono najbolje bar kad je izgled u pitanju, a osim njene nevjerojatne ljepote, o Shiloh se mnogo piše i zbog činjenice da zbunjuje javnost svojom navodnom transrodnošću, ali i promjenama stila.

Angelina Jolie i Shiloh Jolie Pitt često mijenja stilove
Profimedia 

Još se prije nekoliko godina pisalo kako Shiloh inzistira na tome da je se zove John, a o tome su vrlo javno govorili i njezini roditelji. Brad je to otkrio tijekom jednog gostovanja kod Oprah još 2008. godine.

'Želi da je zovemo John. John ili Peter. Mislim da je to zbog Petra Pana. Onda je moram pitati: 'Johne hoćeš li malo soka?', ispričao je Brad tom prilikom. Dvije godine kasnije potvrdila je to i Angelina. 'Ona želi biti dječak. Morali smo joj odrezati kosu. Želi nositi odjeću za dječake. Ona se smatra jednim od braće', ispričala je ona u intervjuu za Vanity Fair iz 2010. godine.

Shiloh Jolie Pitt
BeautifulSignatureIG / Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Iako je znala prošetati zaista zanosna ženstvena izdanja, prema novim fotografijama, čini se da mlada Shiloh koja je nedavno napunila 16 godina, najviše uživa u dječačkoj odjeći i kratkoj frizuri.

Nedavno je u izlasku s majkom i braćom privukla pozornost jer je nosila tamnu duksericu, a glavu je prekrila kapuljačom pa su se mnogi zapitali zašto se skriva.

Shiloh Jolie Pitt i Zahara Jolie Pitt
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Shiloh je brzo pokazala da nema što skrivati, a na najnovijim fotografijama, snimljenim kad je s braćom Paxom i Knoxom te sestrom Zahrom, skoknula do lokalnog kafića u Los Felizu u Kaliforniji, vidi se da je ponovo ošišana na kratko, gotovo na nulu, a po opuštenom držanju i veselom osmijehu jasno je da se na nagađanja ne obazire i da se osjeća ugodno u svojoj koži.

Kako se Shiloh mijenjala kroz godine pogledajte u galeriji:

Profimedia Kako se Shiloh Jolie- Pitt mijenjala kroz godine