Shiloh Jolie-Pitt, kći slavnih Brada i Angeline, od rođenja se nalazi pod povećalom javnosti. Jasno, prvo je to bilo zato što je ona prva biološka kći dvoje najslavnijih ljudi u Hollywooda, a zatim je pozornost privlačila svojim dječačkim stilom odijevanja.

Priče o njenoj navodnoj transrodnosti počele su kad joj je bilo samo dvije godine, a pokrenuo ih je njen otac Brad koji je tijekom jednog gostovanja kod Oprah otkrio da djevojčica traži da je zovu muškim imenom.

Brad Pitt i Shiloh Jolie Pitt kada je bila malena
Profimedia Brad Pitt i Shiloh kada je bila malena

'Želi da je zovemo John. John ili Peter. Mislim da je to zbog Petra Pana. Onda je moram pitati: 'Johne hoćeš li malo soka?', ispričao je Brad tom prilikom.

Dvije godine kasnije potvrdila je to i Angelina.

'Ona želi biti dječak. Morali smo joj odrezati kosu. Želi nositi odjeću za dječake. Ona se smatra jednim od braće', ispričala je ona u intervjuu za Vanity Fair iz 2010.

Shiloh Jolie Pitt se odijeva kao dječak
Profimedia 

Shiloh se nastavila tako odijevati godinama. Na paparazzi fotografijama većinom je se moglo vidjeti u dječačkoj odjeći i kratke frizure, a na crvene tepih dolazila bi u odijelima, sličnim onima kakve su nosili njen otac i braća.Mediji su puno pisali o njenoj navodnoj transrodnosti, a zbog toga je postala i jedna od ikona LGBTQ zajednice.

U posljednje vrijeme Shiloh se češće moglo vidjeti u ženstvenim izdanjima, a najviše se komentiralo njeno pojavljivanje na premijeri jednog Marvelovog filma, kad je Angelina sa sobom povela svu svoju djecu.

Shiloh Jolie Pitt u ženstvenom izdanju
Profimedia 

Shiloh u majčinoj haljini, duže kose vezane u rep i s balerinkama na nogama, ukrala je svu pozornost braći i sestrama. I taman kad su se neki počeli pitati je li Shiloh 'sad cura', stigle su nove paparazzi fotografije na kojima je Shiloh ponovo u muškoj odjeći s vrlo kratko ošišanom kosom.

Shiloh Jolie Pitt izgleda kao Brad Pitt
Profimedia 

Na novim fotografijama je odjevena u oversized majicu s kapuljačom ispod koje se jedva naziru kratke hlačice, a na nogama nosi tenisice.

Shiloh Jolie Pitt izgleda kao Brad Pitt
Profimedia 

Međutim, ono što je najviše privuklo pozornost je njena izrazito kratka kosa s kojom neodoljivo sliči na svog oca Brada iz vremena kad je nosio tako kratku frizuru.

Shiloh Jolie Pitt izgleda kao Brad Pitt
Profimedia 

Kako se Shiloh Jolie- Pitt mijenjala kroz godine pogledajte u galeriji: 

Profimedia Kako se Shiloh Jolie- Pitt mijenjala kroz godine