Angelina Jolie znana je kao humanitarka, zavodnica i skandalozna bivša žena Brada Pitta, ali i majka 6 djece. Naime, Jolie je tijekom godina rodila troje, a još toliko i posvojila pa je danas jedna od najpoznatijih mama mnogobrojnih potomaka Hollywooda.

Iako se često Angelina tako pojavljuje u javnosti sa svom svojom djecom, a znana je i kao velika zagovornica dječjih prava i humanitarka koja zakladama donira afričkim zemljama za spas siromašne djece, strani mediji pišu da je sada napravila nečuveno – razbaštinila je vlastite potomke. Odnosno, većinu njih.

Angelina Jolie sa svojom djecom
Profimedia 

Naime, Angelina je navodno obznanila svojim odvjetnicima da će svoje bogatstvo u iznosu 116 milijuna dolara ostaviti samo jednom svom djetetu – posvojenom sinu Maddoxu. Prema pisanju stranih medija, Angelina je tako odlučila Maddoxa favorizirati u odnosu na svu ostalu svoju djecu te njemu baš sve ostaviti dok će ostale razbaštiniti, a sve zbog toga što je on stao na njezinu stranu u slučaju razvoda od Brada Pitta.

Maddox i njegova majka Angelina Jolie
Profimedia 

Podsjetimo se, Brad i Angelina razveli su se 2019. godine, no svako malo u medije procuri neka nova informacija o njihovim sukobima, okršajima i skandalima. Tako se sad zna da je Brad napao Angelinu u avionu 2016., a Maddox ju je pokušao spasiti pa je zato ona sad odlučila njega izdašno nagraditi. Prema mišljenju glumice, jedino je najstariji Maddox bio posve, srcem i dušom, na njezinoj strani u razvodu.

Angelina Jolie razbaštinila je djecu
Profimedia 

Brad je navodno već čuo za glumičinu odluku te je bijesan. Ona se tako na neki način službeno odrekla svoje biološke djece koju je dobila s njim. Inače, Maddoxa je Angelina već ranije stavila na mjesto direktora njezine produkcijske tvrtke i mnogih zaklada, a čini se kako se ovime još jedom pokazala kao žena koja ne može ne favorizirati jedno svoje dijete u odnosnu na druge.

Još fotografija Angeline i njezine djece kroz godine pogledajte u našoj galeriji. 

Profimedia Angelina Jolie s djecom