Splitska glumica Ana Uršula Najev posljednjih se mjeseci nalazi u fokusu interesa javnosti. Prvo je pozornost privukla nakon što se na društvenim mrežama požalila da je izbačena iz autobusa tvrdeći da ju je vozač istjerao i počastio uvredama, a onda se javio i dotični vozač sa sasvim drugačijom pričom. Ova je situacija izazvala brojne rasprave na društvenim mrežama.

Ana Uršula Najev je izbačena iz busa
Instagram 

Samo mjesec dana kasnije Ana Uršula se opet našla u centru zanimanja, nakon što su procurile glasine da se njen kolega iz serije 'Kumovi' Momčilo Otašević upravo zbog nje razvodi od svoje supruge glumice Jelene Perčin.

Dok Momčilo i Jelena o tim navodima mudro šute, Ana Uršula je demantirala glasine.

'Momo i ja smo kolege i nikad nismo imali, niti imamo ljubavni odnos. To da sam ja razlog njihovog razvoda nema nikakve veze s istinom i zdravim razumom. To je između ljudi koji se razvode i trebali biste njih upitati za detalje. Momo ima dvoje male djece i smatram da zbog toga javnost zaslužuje znati istinu. Barem iz poštovanja prema svima bližnjima, ako već ne postoji poštovanje prema nama.

Činjenica da trenutno snimam seriju u kojoj mi je on glumački partner, kolega i prijatelj koji trenutno prolazi kroz proces razvoda, potpuno je, eto, dovoljna da me se javno, bez ikakvog potkrijepljena, dokaza ili bilo kakvih suvislih informacija, proziva kao krivca za rastavu mojih kolega. Bez ikakve zadrške usuđuje me se nazvati razaračicom obitelji i braka’, komentirala je između ostalog za Slobodnu Dalmaciju.

Ana Uršula Najev i Momčilo Otašević zajedno glume u seriji 'Kumovi'
Nova TV 

Ana Uršula je od glasina nakratko pobjegla u Brazil gdje je vrijeme provodila s majkom i polusestrom, a zatim se vratila u Hrvatsku i bacila na posao. Kako je počelo snimanje nove sezone serije ‘Kumovi’, nedugo zatim osvanula je i prva zajednička fotografija Ane i Momčila, a riječ je o selfiju ekipe sa snimanja na kojima se nalaze još i Davor Sabo, Petra Kraljev i Jagoda Kumrić, koja je fotografiju i objavila.

Prva zajednička fotografija Momčila Otaševića i Ane Uršule Najev nakon glasina o vezi
Instagram 

Da, osim 'Kumova' ima i druge projekte ranije je otkrio Momčilo kad je podijelio fotografiju s broda na kojoj nasmijan i veseo pozira s kolegom Vladimirom Posavcem Tušekom, a kojom je kazalište Kabina najavilo njihovu predstavu u Blatu na Korčuli.

Nekima je pozornost privuklo i da je Ana Uršula najavila da će ovaj vikend nastupiti upravo na Korčuli.

‘Veljaču otvaramo koncertom i predstavom. Startamo sutra, 1.2. u Smokvici na Korčuli gdje ćemo Black Coffee i ja nastaviti dobru novu tradiciju jazzysouliranja. Sportska dvorana u 19:30 h! Ulaznica je jos malo, požurite po svoju’, napisala je uz nekoliko svojih glamuroznih fotografija na Instagramu.

‘Nastavljamo u subotu 4.2. u 20 h u Gradskom kazalištu mladih u Splitu gdje će na sceni opet zaigrati Cabaret ‘Splićanke’. Predstava je RASPRODANA ...a između toga snimamo novu sezonu ‘Kumova’. Vidimo se! Uskoro novi datumi predstava’, dodala je.

Najavu koncerta na Korčuli objavio je i načelnik Smokvice Kuzma Tomašić koji je podijelio snimku na kojoj glumica poziva ljude na koncert.

Ana Uršula Najev nastupa na Koručuli
Instagram 

‘Dobar dan želim i veliki pozdrav dragi ljudi. Evo mene zbilja svaki put posebno raduje dolazak na moj najdraži otok Korčulu pa tako i ovaj put. Jako sam sretna što ću sutra biti dio prekrasnog koncerta u Smokvici povodom dana općine Smokvica sa svim svojim dragim kolegama nastupit ću u pratnji sjajnog, sjajnog jazz sastava Black Coffee tako da dobre glazbe i dobrog društva neće nedostajati. Vi požurite po svoje ulaznice. Ponesite osmijehe, za drugo ćemo lako’, rekla je Ana Uršula, koja je već ranije pokazala da ima i velikog talenta za glazbu.