Jedan od najatraktivnijih domaćih glumačkih parova svoju ljubavnu priču završio je razvodom.

Riječ je o Jeleni Perčin, 41-godišnjoj zvijezdi domaćih serija ‘Hitna 94’, ‘Zabranjena ljubav’ i ‘Kud puklo da puklo’, i proslavljenom crnogorskom glumcu Momčilu Otaševiću. Vijest je iznenadila javnost jer su bili jedan od rado viđenih poznatih parova koji je u pet godina braka dobio dvoje djece - dvogodišnjeg sinčića Jakšu i četverogodišnju kćerkicu Mašu.

Jelena je znala govoriti i da je njezin suprug izgradio dobar odnos sa 13-godišnjom Lotom koju je dobila u prijašnjem braku s poduzetnikom Kristijanom Babićem.

Jelena Perčin i Momčilo Otašević upoznali su se na snimanju serije Zora dubrovačka
Filip Hofer 

Još je u rujnu mladi glumac govorio kako bi ponovno htio snimati sa suprugom pa je razvod još veće iznenađenje. No do naše redakcije još su u lipnju prošle godine počele dopirati glasine o krizi u njihovu braku. Bilo je znakovito i što su na Story Hall of Fame došli zajedno, ali tijekom večeri gotovo da se i nisu družili. Kraj 2022. sve je začinila glasna priča da su Momčilo i splitska glumica Ana Uršula Najev u vezi.

Kako tvrdi naš izvor, među njima je, navodno, zaiskrilo na snimanju humoristične serije Nove TV ‘Kumovi’ u kojoj Uršula igra zgodnu, lijepu i pametnu liječnicu Luciju, a Momčilo je šarmantni i srčani Janko. Zbog tih kuloarskih šuškanja nazvali smo 26-godišnju Najev, ali mobitel joj je bio isključen, dok se Otašević nije javio na poziv niti je odgovorio na konkretan upit u poslanoj poruci.

Momčilo Otašević i Ana Uršula Najev
Nova TV 

Nije poznato koliko traje ova navodna romansa niti je li ona bila okidač za razvod. No Jelena Perčin otvoreno je u časopisu Gloria priznala da proživljava teško razdoblje.

Jelena Perčin i Momčilo Otašević su u skladnom braku
Story 

- Glupo mi je lagati. Rastajemo se. Uvijek sam se trudila ne pričati o vlastitoj intimi, nisam pričala ni o vjenčanju pa neću ni o rastavi. Svaka je rastava grozna. Grozan događaj i grozno razdoblje. Koncentrirana sam na to da budem maksimalno prisutna i prisebna radi djece - rekla je dodavši da su za nju ljubavne veze bile lutrija u kojima je uglavnom gubila.

Momčilo Otašević i Ana Uršula Najev su navodno u vezi
Nova TV 

Ona i deset godina mlađi miljenik žena zaljubili su se na setu serije ‘Kud puklo da puklo’ 2015., a vjenčali tri godine poslije na intimnoj ceremoniji. Otašević je poslije otkrio da se njihova ljubav razvila iz prijateljstva, a Jelena je dodala da ju je osvojio prekrasnom naravi. Na kraju njihova romantičnog odnosa, što god bio uzrok (oni to najbolje znaju), ostaje činjenica da će zasigurno biti i ostati najbolji roditelji svojoj djeci.