Holivudska glumica Angelina Jolie sa svojim bivšim suprugom Bradom Pittom ima šestero djece, a kroz godine mnogo se pisalo o njihovom odnosu.

Najčešće se spominjao upravo najstariji sin propalog glumačkog para - Maddox Chivan Jolie-Pitt. 21-godišnjak studira biotehnologiju u Južnoj Koreji na Sveučilištu Yonsei, a zbog školovanja se morao odvojiti od obitelji te osamostaliti pa ga rijetko viđamo s braćom i sestrama. 'Jako sam ponosna i nadam se da ću vidjeti sve što će postići', rekla je jednom prilikom Angelina.

Angelina Jolie i Maddox u Bijeloj kući
Profimedia 

A sada su ih paparazzi uspjeli fotografirati u rijetkom zajedničkom pojavljivanju.

Naime, zajedno su stigli na večeru u Bijelu kuću gdje su ih ugostili američki predsjednik Joe Biden i njegova supruga Jill povodom dolaska predsjednika Južne Koreje i njegove supruge.

Dok je Maddox odabrao klasično crno odijelo, Angie je zablistala u bijeloj, lepršavoj kombinaciji s dodatnom zlatnog nakita.

Angelina Jolie i Maddox u Bijeloj kući
Profimedia 

Angelina je posvojila Maddoxa 2002. godine u Kambodži gdje je snimala prvi nastavak o Lari Croft. U tome joj je pomogla agentica za posvajanje, Lauryn Galindo, koja je dvije godine nakon toga završila u zatvoru zbog optužbi za krivotvorenje američkih viza za tamošnju siročad. Upravo zato, postavilo se pitanje je li možda i Maddox među djecom koja su 'oteta' svojim biološkim roditeljima. Ipak, glumica je oštro opovrgnula takve glasine.

Inače, mnogo se pisalo da je upravo on glumičino omiljeno dijete.

Naime, strani su mediji pisali da će Angie svoje bogatstvo u iznosu 116 milijuna dolara ostaviti samo jednom svom djetetu, Maddoxu, iako to nikada nije službeno potvrđeno. 

Angelina Jolie, Brad Pitt i Maddox Jolie Pitt na crvenom tepihu
Profimedia 

Inače, Maddox je navodno u jako lošim odnosima s ocem koji je na njega nasrnuo u avionu kada je bio od utjecajem alkohola. 

Podsjetimo se, na spornom letu nakon kojeg je Angelina tražila razvod od Brada navodno je on pod utjecajem alkohola napao nju, a kada se Maddox htio umiješati i spriječiti ga da napada Angelinu, Brad je nasrnuo i na njega. Zbog tih je optužbi završio i na sudu te se povela istraga o tome je li zlostavljač djece, a ispostavilo se da optužbe nisu imale temelja. Svejedno, Angelina čak i 6 godina kasnije ne staje te sad govori kako je čak i svoje dijete pokušao ne samo odgurnuti s puta već i ugušiti.