Djeca nekad najljepšeg para na svijetu, Brada Pitta i Angeline Jolie, stalno su na meti paparazza i privlače pozornost medija i javnosti, htjeli to oni ili ne. Najviše pozornosti dobila je njihova prva biološka kći, Shiloh Jolie Pitt o kojoj se puno pisalo od samog rođenja.

Mnogi su primijetili da je od svojih roditelja naslijedila samo ono najbolje bar kad je izgled u pitanju, a osim njene nevjerojatne ljepote, o Shiloh se mnogo piše i zbog činjenice da zbunjuje javnost svojom navodnom transrodnošću, ali i promjenama stila.

Shiloh Jolie Pitt snimljena u izlasku s braćom
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Još se prije nekoliko godina pisalo kako Shiloh inzistira na tome da je se zove John, a o tome su vrlo javno govorili i njezini roditelji. Brad je to otkrio tijekom jednog gostovanja kod Oprah još 2008. godine.

'Želi da je zovemo John. John ili Peter. Mislim da je to zbog Petra Pana. Onda je moram pitati: 'Johne hoćeš li malo soka?', ispričao je Brad tom prilikom. Dvije godine kasnije potvrdila je to i Angelina. 'Ona želi biti dječak. Morali smo joj odrezati kosu. Želi nositi odjeću za dječake. Ona se smatra jednim od braće', ispričala je ona u intervjuu za Vanity Fair iz 2010. godine.

Shiloh Jolie Pitt
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

17-godišnja Shiloh je sada snimljena u rijetkom izlasku, a pozornost je privukla svojom novom frizurom. Djevojka ima sasvim kratku kosu koju je obojala u ružičasto. Iako njeguje 'dječački' stil, ne može se ne primijetiti da je tinejdžerica preslika svoje prekrasne majke.

Više fotografija djevojčice pogledajte u galeriji.

Profimedia Angelina Jolie i Shiloh kroz godine