Na spektakularnom koncertu je magazin Story proslavio 22. rođendan, emocija nije nedostajalo.Danijela Martinović oduševila je publiku svojim bezvremenskim hitovima, a posebno su bili dirljivi trenuci u kojima je otvorila dušu i sa svojom publikom podijelila svoja razmišljanja i osjećaje.

'Ja ne vjerujem u slučajnosti, u suprotnom bi se u svemiru sudarile sve planete. Moramo tako promatrati svoj život. Prije točno dvije godine, a događa se to ponovno na rođendan moje majke, 21. ožujka, meni jave da mi je netko ukrao identitet. Javljaju mi to zato što ja stvarno ništa o sebi ne čitam jer mi se čini da je to neka druga osoba. Ja to prijavim, kako su mi i rekli. Moja odvjetnica mi je rekla da se nešto događa i da to mora prijaviti na krim-policiju. Složila sam se i nakon nekoliko dana sve se sredilo. Tad mi je ona rekla da moramo napraviti jedan telefonski poziv kojim ću ja potvrditi da nemam veze s tim napisima u medijima i na portalima. Nazvala je sa svog telefona i javio se gospodin s predivnim glasom...', ispričala je Danijela, a tad ju je publika prekinula snažnim pljeskom.

Emotivne trenutke s koncerta pogledajte u galeriji:

Dražen Kokorić Emotivni trenuci između Danijele Martinović i Josipa Plavića

'Mi smo počeli pričati i taj je razgovor trajao duže nego što bi to bilo normalno. Na kraju on meni kaže: 'Danijela, doviđenja i neka vas prati osmijeh'. Ja sam shvatila da se radi o vrlo posebnoj osobi. Ta osoba postala je krucijalan dio mog života od tog trenutka', podijelila je Danijela.

Potom je publici najavila da će za njih prvi put javno, nakon 16 godina stanke, zasvirati bend 'Izvan zakona', čiji je frontmen njen partner Josip Plavić.

Snimku kako je Josip iznenadio Danijelu pogledajte u nastavku:

Josip je na pozornicu stigao s velikim buketom cvijeća, a on i Danijela razmijenili su topli zagrljaj i poljubac. 'Izvan zakona' odsvirao je svoj novi singl 'Na kiši plešem', a nakon toga su s Danijelom izveli staru, globalno poznatu uspješnicu '99 Luftballons', 40 godina staru pjesmu njemačkog benda Nena, s kojom je ona pobijedila na prvom pjevačkom natjecanju.

Dražen Kokorić Koncert Danijele Martinović u Lisinskom