Svijet je oduševljen povratkom Kate Middleton, Podsjetimo, princeza od Walesa ukazala se u javnosti nakon šest mjeseci izbivanja zbog liječenja neimenovanog oblika raka. Stigla je na ceremoniju Trooping the Colour, a da će stići najavila je samo dan ranije.

Kako je otkrila krajem prošlog tjedna, liječenje bi trebalo trajati još nekoliko mjeseci, a iz Kensingtonske palače poručili su da ubuduće neće biti više detalja o procesu liječenja.

Upravo je šutnja palače oko zdravlja princeze od Walesa dovela do brojnih teorija zavjera. Najprije su se javile nakon vijesti da je 16. siječnja imala ranije zakazanu operaciju abdomena u privatnoj londonskoj bolnici. Točan uzrok operativnog zahvata nije objavljen, a javnost i mnoge je uznemirio njen dvotjedni boravak u bolnici.

kate middleton
- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Nakon toga je Middleton dugo izbivala, a potom za Majčin dan na društvenim mrežama objavila fotografiju s djecom, za koju je ubrzo utvrđeno da je fotošopirana. Kate je preuzela krivnju i tvrdila da poput svih amatera voli uređivati fotografije.

Nakon toga su krenule čak i glasine da je umrla, a kako bi barem malo ovladala situacijom, Kate je 22. ožujka objavila snimku na kojoj priznaje da ima rak.

Sad se konačno pojavila u javnosti, no to nekima nije dovoljno. Njene nove fotografije s Trooping the Colour postale su predmet proučavanja. Teoretičari zavjera sad tvrde da se na fotografijama ne vidi njen ožiljak, iako se on vidio samo jednom, a otad ga princeza uspješno skriva.

profimedia-0881888029.jpg
Doug Peters / PA Images / Profimedia 

Kate od ranog djetinjstva na lijevoj strani glave ima ožiljak od gotovo osam centimetara, koji je prvi put uočen 2011. godine tijekom gala večere u Clarence Houseu, kada se prvi put pojavila kao članica kraljevske obitelji. Nakon špekulacija, objavljeno je da je ožiljak posljedica operacije kojoj je bila podvrgnuta u djetinjstvu, no detalji operacije nisu otkriveni u službenom priopćenju. Izvori bliski kraljevskoj obitelji rekli su da je riječ o ozbiljnoj operaciji, a kirurzi su tada rekli da ožiljak ne izgleda kao ožiljak nakon operacije tumora, prije kao onaj koji nastane nakon uklanjanja madeža.

kate middleton
Photoshot / Avalon / Profimedia 

Drugi pak tvrde da Kate Middleton ima drugačije zube nego operacije i raka, odnosno da sad ima holivudski osmijeh. Trećima pak izgleda mlađe nego prije, što im je posebno čudno jer je riječ o ženi koja je prema svojim riječima podvrgnuta kemoterapijama.

Profimedia Kate Middleton