Kate Middleton proteklog se vikenda nakon gotovo šest mjeseci izbivanja zbog borbe s rakom pojavila u javnosti. Princeza od Walesa prisustvovala je Trooping the Colouru, ceremoniji kojom se službeno slavi rođendan britanskog monarha, trenutno Kateinog svekra, kralja Charlesa III.

U isto vrijeme je u američkim medijima osvanula vijest o njezinoj šogorici Meghan Markle.

Kate Middleton, kralj Charles, princ William, princ George, princeza Charlotte i princ Louis
Doug Peters / PA Images / Profimedia 

Vojvotkinja od Sussexa i supruga princa Harryja, nije bila pozvana na Pozdrav bojama, no baš je ovog vikenda predstavljen još jedan proizvod njezinog lifestyle brenda American Riviera Orchard.

Nacho Figueras, argentinski igrač pola i prijatelj princa Harryja, prva je slavna osoba koja se pohvalila da je dobila novu ekskluzivnu ograničenu seriju pekmeza Meghan Markle, kao i paket psećih keksa.

386531_meganmarkllansiralanovidzem01_ff.jpg
Instagram 

Kako piše Daily Mail, vjeruje se da je vojvotkinja poslala 50 staklenki slavnima. Njen prvi džem bio je od jagoda, a ovaj koji sad predstavlja je od malina.

386532_meganmarkllansiralanovidzem02_ff.jpg
Instagram 

Figueras je podijelio fotografije poklona baš u vrijeme parade pa mnogi misle da je Meghan željela baciti u drugi plan kraljevsku obitelj, a naročito Kate Middleton koja je dan ranije najavila svoj dolazak.

Meghan Markle
Kola SULAIMON / AFP / Profimedia 

'Znala sam da će nešto poduzeti čim je čula da Kate dolazi! Ne može podnijeti da princeza dobiva više pažnje', 'Je li moguće da je ovako iskompleksirana? Nevjerojatno', i 'Ova žena nema nimalo dostojanstva', samo su neki od komentara na Meghanin račun.

Profimedia Prvo zajedničko pojavljivanje princa Harrya, Meghan Markle, princ Williama i Kate Middleton