Christina Applegate (52) godinama iskreno govori o svojoj borbi s multiplom sklerozom, a nedavno je otkrila da je dobila još jednu poražavajuću vijest. Naime, otkrila je da ima 30 lezija na mozgu.

'Najveća mi je iza desnog oka pa me desno oko jako boli', rekla je.

Christina Applegate
Fox TV / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Iako joj vid nije oslabljen, priznala je da joj je kretanje otežano. Medicinski napredak pomaže oboljelima od multiple skleroze da žive dulje, no Christina ističe da nije sto posto uvjerena da će biti tu za deset godina.

Christina je gostovala u podcastu glumice Jamie Lynn-Sigler i otkrila da se uslijed bitke s multiplom sklerozom bori s depresijom.

Christina Applegate
Profimedia 

'Iskreno, ne uživam u životu. Više ne uživam u stvarima. Ako netko može doći do mene i razgovarati sa mnom, to mi je ugodno. U tome uživam. Ali ako netko dođe i kaže 'ajmo ustati i prošetati' ili 'ajmo na kavu', ja neću uživati u tome', iskreno je ispričala 52-godišnja glumica i dodala:

'Trenutno sam u depresiji kakvu nisam osjetila godinama. Sve me pomalo plaši, kao da sam zarobljena u tami ne znam koliko dugo. Dugo sam izbjegavala terapiju otkako mi je postavljena dijagnoza jer se bojim da neću moći prestati plakati', iskreno je ispričala.

Više fotografija glumice pogledajte u galeriji:

Profimedia christina applegate