Princ i princeza od Walesa dans slave 13. godišnjicu braka, a ove godine ova je prigoda za njih dvoje gorko-slatka. Podsjetimo, princ William i Kate Middleton vjenčali su se 29. travnja 2011. u londonskoj opatiji Westminster.

'Ovo je očito najteža godišnjica koju su William i Kate doživjeli. Njihov brak je jači nego ikad, imaju troje prekrasne djece - a sada su suočeni s najvećim izazovom svog bračnog života', rekao je Christopher Andersen, autor 'Kralja' za Fox News Digital.

U videu koji je objavila Middleton je otkrila da se bori s rakom nakon operacije abdomena. Dodala je da je podvrgnuta preventivnoj kemoterapiji.

Kate Middleton
GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia 

U petak je Buckinghamska palača potvrdila da će njen svekar kralj Charles III, ponovno preuzeti svoje javne dužnosti. U veljači je palača objavila da je 75-godišnjaku dijagnosticiran rak te da je podvrgnut liječenju. Andersen je rekao da su, unatoč zdravstvenim bitkama koje su u tijeku, princ i princeza od Walesa ujedinjeni.

Iako se čini da se Kate od starta uklopila u kraljevsku obitelj, nije to uvijek bilo tako. Kako je otkriveno u jednom trenutku, obitelj ju je uvijek gledala 'malo s visoka' jer nema kraljevske krvi.

S istim problemom suočila se i Meghan Markle, no ona se s time nije znala nositi kao Kate. Princeza od Walesa uspjela je u tome jer 'nema Meghanina mesijanska stremljenja', a uspjela ih je osvojiti i svojim šarmom.

‘Morate zapamtiti da ne postoji granica Meghaninim ambicijama, a kao i svi drugi jako ambiciozni ljudi, ona se nikad ne pita je li ona napravila nešto pogrešno ili je li pretjerano reagirala’, otkrio je jednom prilikom zaposlenik kraljevske palače.

Kate Middleton i Meghan Markle nisu u dobrim odnosima.jpg
Profimedia 

Da kraljevska obitelj od samog početka nije bila oduševljena s Meghan Markle nije tajna. Poznato je čak i da je svađa među prinčevima Harryjem i Williamom počela kad je stariji brat mlađeg upozorio da ne srlja u tu vezu, a ovaj je učinio upravo suprotno, oženio Meghan i zaratio s bratom. Međutim, navodno je i sama Meghan srljala u vezu s Harryjem, a tek je kasnije shvatila što brak s članom kraljevske obitelji znači, a u mnogim se stvarima gadno razočarala.

Kraljevski autor Tom Bower za Daily Mail je ispričao da se prvo u nizu razočarenja bilo kad je shvatila koliko Harry zapravo ima novca.

Kate Middleton i princ William
Profimedia 

 Naime, autor knjige 'Revenge: Meghan, Harry and the War between the Windsors', opisao je bivšu glumicu serije 'Suits' kao opsjednutu novcem. 'Njezino veliko iznenađenje i razočarenje stiglo je kada je saznala da princ Harry i nije toliko bogat. Zamišljala je da će on biti 'težak' stotine milijuna, čak i milijardi... Ona se htjela voziti u velikim Cadillac automobilima, privatnim zrakoplovima i slično', dodao je.

Meghan je bila ‘zaslijepljena svjetskom slavom koju bi kao princeza dobila’, ali nije joj se svidjelo što je neprestano uspoređuju s Kate Middleton i to najčešće na njenu štetu.

‘Mrzila je ograničenja i pravila, a mrzila je i biti princeza na drugom mjestu, iza Catherine Middleton’, tvrdi zaposlenik.

Profimedia Sva modna izdanja vojvotkinje Kate s kraljevske turneje na Bahamima