Princeza od Walesa nosila je zanimljiv broš tijekom prvog javnog izlaska nakon objave da boluje od raka. Kate Middleton pojavila se na paradi Trooping the Colour, a fotografi su zabilježili kako se razdragana podrškom okupljenog mnoštva smije u kočiji. S njom su bili princ George, princeza Charlotte i princ Louis. Nosila je haljinu Jenny Packham, uz fascinator s potpisom Philipa Treacyja.

Na haljini se vidio pukovnijski broš Irske garde jer je Kate njena pukovnica. Upravo njima je proteklog tjedna poslala poruku u kojoj je najavila da će se možda uskoro vidjeti.

Kate ima brojna vojna imenovanja, uključujući dužnost počasnog kanadskog rendžera, počasnog zračnog zapovjednika kadeta Kraljevskog zrakoplovstva, glavnog komodora u zrakoplovstvu flote i glavnog pukovnika u 1. Kraljičinoj Dragunskoj gardi.

kate middleton
James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Kate je bojom i nautičkim motivom uskladila svoj outfit s onim princeze Charlotte. Nosila je snježnobijelu haljinu ukrašenu crnim porubom i mašnom u gornjem dijelu. Charlotte je pak nosila crni outfit s bijelim porubom i mašnom.

Brojni kraljevski obožavatelji postrojili su se duž rute kojom prolazi parada u središtu Londona, nadajući se da će vidjeti princezu koja se hrabro bori s rakom. Šokantnu dijagnozu dobila je prije nekoliko mjeseci, nakon rutinske operacije abdomena.

U jučerašnjoj poruci Kate je rekla da je 'oduševljena svim ljubaznim porukama podrške i ohrabrenja', ali je dodala da 'još nije izašla iz opasnosti'.

Kate Middleton
David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia 

I ona i palača rekli su da njezine nadolazeće dužnosti - uključujući Trooping the Color - nisu uklesane u kamen jer će ovisiti o njezinom cjelokupnom zdravlju. Princeza je rekla da će se pojaviti, no palača se ogradila rekavši da se ti planovi mogu promijeniti u posljednji tren.

Kralj Charles, koji je također na liječenju od raka, viđen je kako se vozi u kočiji.

James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia, - / Shutterstock Editorial / Profimedia Kate Middleton u javnosti nakon 6 mjeseci